Neki dan išao sam pogledati kako se ponaša pod nakon bitumeniziranja. Pogledam iza, sve dobro. Pogledam pod prednji tepis (ispod noga vozača i suvozača), a vode za jedan prst. :a122:
Dali tko ima ideju kud bi voda mogla ulaziti ?
Printable View
Neki dan išao sam pogledati kako se ponaša pod nakon bitumeniziranja. Pogledam iza, sve dobro. Pogledam pod prednji tepis (ispod noga vozača i suvozača), a vode za jedan prst. :a122:
Dali tko ima ideju kud bi voda mogla ulaziti ?
Mozda voda koja udje kroz onu ventilaciju ispod soferke ne moze da ode, imas unutra jedan kao lijevak iz kojeg ide crijevo vani. To crijevo se vidi izmedju pregrade i bloka motora. Probaj to produvati mozda se zacepilo...
Moguće je ovo što kaže John, ali po mom iskustvu ta voda prvo ode u "kasetu" odnosno pregradu ispod volana. pogledaj da li ti je tu mokro jer je onda 99% to. A to crevo najbolje produvaj kompresorom. Ako ne onda znaj da ga možeš skinuti pa ti ostane samo metalni deo i tu možeš prići žicom da bi pročistio.
Postoji i mogućnost da ti pušta pumpica za pranje vetrobrana (ili spoj sa crevima kod pumpice). To je čest problem.
Ovo sa pumpicom nije jer imam el. pumpicu koj je pod haubom.Citat:
serz kaže:
Onda je verovatno to što je John napisao...
Meni je umeo da pušta hladnjak za grejanje...
Sve sam raskopao i sad vidim da je hladnjak za grijanje na mjestima gdje se spajaju crijeva dosta vlažan. Kako si ti riješio svoj problem ?Citat:
drMarty kaže:
Nisam ga rešio,pošto nije bilo ništa strašno...Možda deci antifriza sam dolivao na mesec dana.