karburator mi je potpuno prolupao i propištao, i neeeeviđeno troši.. :a058: pričala sam sa majstorima i izgleda da ću morati da nabavim neki polovni. prodaje li neko?
Printable View
karburator mi je potpuno prolupao i propištao, i neeeeviđeno troši.. :a058: pričala sam sa majstorima i izgleda da ću morati da nabavim neki polovni. prodaje li neko?
Imam ja moj, posto sam stavio jaci karburator prodajem standardni
Komplet repariran, nove dizne, ultrazvuk, ocisceni i ispravljeni vazdusni kanali, isproban na radnom stolu. Trosio 5-6l na otvorenom...
Repariran je pre 3000km i dalje je kao nov... reparacija kostala 25e, tako da je on 50e
hmm.. pa ajde.. ako kažeš da je super.. valjda me ne bi baš ti zeznuo :mahanje: zovem te danas.
....kupila
Snejke. Reci mi gde si nabavio nove dizne? Sta smatras pod ispravljanjem vazdusnih kanala?
Majstor koji radi reparaciju mi je ugradio, ispravljanje vazdusnih kanala znaci upravo to, on ima metod da sve naslage koje su godinama ulazile u vazdusne kanale po karburatoru icisti a zatim ako je neki od kanala malo deformisan da ga ispravi, to je njegova tajna kako, ali samo on ume...
Iskreno otici kod njega i dati oko 2500din za reparaciju je sitnica, jer on ume. Npr i tvoj razvodnik bi on sa nekom mascu za razvodnike! rasklopio i svaku osovinicu podmazao...to ide u tu cenu. Naravno u tu cenu ulazi i ultrazvucno ciscenje koje radi cim rasklopi karb...
Recicu samo da mi je na probnom stolu nastelovao karburator "na uho" koji je posle dao vrednosti na abgas testeru neverovatno lambda faktor od 1,008 a recimo 1 je apsolutno idealan, granice su od 0,5 do 1,5 :mahanje:
Pozdrav svima. Snejk da li si prodao pominjani karburator? Moj se raspao hitno potreban karb.
Prvo pogledati pravila forumi i predstaviti se!
Karburator prodat :a055:
ok jasno,odoh u forum za predstavljanje.pardon.