Ima li neko savet od kog materijala da napravim ciradu samo za gornji deo auta. Znaci samo stakla da prekrijem i da moze brzo da se otkrije zimus?Hvala.
Printable View
Ima li neko savet od kog materijala da napravim ciradu samo za gornji deo auta. Znaci samo stakla da prekrijem i da moze brzo da se otkrije zimus?Hvala.
Satorsko krilo vojno? Sava zna!
Ako smijem pitati... :a014: :a014: :a014: Zasto cerada?!?! ??? :a0103: To ti je smrt za ''cuvanje'' auta... :a024: :a024:
@Frik
Pa postavljaš za tebe logično a za nas nelogično pitanje. Na Rijeci mal'te ne i ne znate šta je mraz i inje, koje je ovde kod nas, pre neko jutro bilo možda 2 mm na staklu mog auta. A ume da bude i 1cm leda kada je veća hladnoća. :a080: :a080: Treba mi 20 min da grejem i stružem da bi krenuo i to na minus puno... :naughty:
Rodni, bez Dell (lap-top) boy-a, hoće samo stakla da zaštiti i ideja mu je na mestu. Mislim da ću i ja isto da napravim, mada će "Talibani" verovatno da mi ćornu da naprave kuću za mali deca, zato napravim od nečeg jeftinog pa ne brigam... :whistling: :whistling:
Morace ,morace zimi bar stakla da ne mrznu.Ja ga drzim u dvoristu nemam garazu,treba naci neki najjeftiniji materijal mozda od najlona za plastenike ili jos bolje materijali za tende ali neznam kolike su cene.Dimenzije su od prilike 2,70*1,70.
Ima jako jeftine plastične cerade po supermarketima ( METRO, RODIĆ, MAXI, URADI SAM) i imaju one rupe za konopce po obodu. Velike su, mislim najmanje 3 X 2 metra i jeftine. Ispod 1000 RSD komad. Ja imam dve koje sam nosio na kampovanja. Dosta su čvrste i mislim da su OK. Ja ću od takve pokušati nešto da sklepam. :smile: :smile:
Ima u bloku 70 (kod Kineza) za nekih 300-400 din, nije nešto debela ali ako je i maznu neće ti biti žao!
@ Sale
:oki: :oki:
Можда није врема да пишем о томе,али је зими картон најбоље и најјефтиније решење а ради посао,проверено!!!
Na TL-u da na GTL hoce da pregreje :)