-
Potrebna devojka
Potrebna devojka između 18 i 25 god. (boja kose nije bitna, tu je kompresor) za brak, tj. moju ženidbu. Njene obaveze bih bile da sa mnom ide na okupljanja, da se održi mala svadba (samo članovi foruma). Naravno da ispunjava sve obaveze koje se ispunjavaju u bračnoj zajednici (što je bolje moguće). Za uzvrat će se voziti četvorkum, slušati manijake (i po neku lady) sa foruma, piti pivo koliko god može. Sve to dajem samo da me se ovi forumaši okanu više!!! Opis sa fotografijom slati na pp. Hvala :siroma:
-
Re: Potrebna devojka
:a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:
Pa nisi ti Putin.... :vidiga: :vidiga: :vidiga: :vidiga: :vidiga: :vidiga:
-
A neb-mes da bude kum ...... :a036: :a036: :a036: :a036: :a036:
PA da bude a od kuma alu felne....... :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010:
-
Može, i to svih 5 kom. :a055: :a055: :a055:
-
Kažu da nije pristojno odbiti kumstvo, ali nigde ne stoji ni da se ne sme, a kao što svi znate kumova imam mnogo, a na organe (hihihhihihi) reda se ježim...
-
Što jest jest Kume i ti si neki organ na forumu,..... :a010: :a010: :a010: :a010: :a010:
-
Ajde dobro Neb, može i jedan R4 urađen u nulu. Ne mora baš alu felne. :kolce: :kolce:
-
Ajde narode ko želi bit kum da se javi (samo forum team), ali po starom Srpskom običaju kum treba da sa sobom donese i prigodan poklon, tako da javljajte se ljudi. Hajde da bar nađem kuma kada se ove ženske ubiše od slanja svojih slika, itd. :s25: :s25: :s25: :s25:
-
Evo pitaj Doktora i on ima alu felne...... :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :new: :new: :new: :new:
-
Sale,malo havarisana,udarana samo od nazad,prednji trap jedva da se primeti da visi,zadnji dobar,moze da prodje,amortizeri su joj propali tako da pazis na rupe,nosi maglenke.... :naughty: za okupljanja,zenidbu i pivo savrsena,posle Serzove dve tri dobre i isto dobre ima da ti se svidi..