Re: Rendzer nece da mi upali
Могуће је да ти прелива карбуратор... Провери..... Очисти исти..... па ако није..... јави се.
Cim upali pokusaj da vratis sauh na pola, mozda je samo to :smile:
Sauh mi inace i stoji na pola,ewentualno jos malo jace,jer kad ga powucem do kraja,on se gusi i ugasi bez obzira dal je u woznji,ili na leru. A to kad upali,ne traje ni sekund bukwalno,tako da ne werujem ni da bih stigao da odreagujem...Ali hwala na sawetu
Dakle problem smo reshili,gospodin italijan doshao kod mene,remontovali smo karburator(ijaoj karb imao male crnce u sebi,a i bio garav ko crnac)
znaci mashina radi kao shvajcarski sat,a ide kao besan,malo pre decko stigao od Mladenovca do Beograda i potroshnja kao upaljac...kaze ima problem shto pali kad pipne kljuc.
dakle,ko zna zna... :zloca: :a025:
Evo i mene :D jeee :s35: znaci rendzer ide lepo pali kad pipnem kljuc...mirniji mu je rad i bolje vuce uzbrdo :mahanje: sad samo jos da izmerim potrosnju i da uzivam :D
inace karb je bio sacuvaj boze...stroke i prljavstine :s12: :a122: :d018: bilo kolko hoces....sad je izglancan tako da mora da se stave naocare kad se otvara hauba da se ne oslepi :D :lazy:
Citat:
Italijan kaže:
Evo i mene :D jeee :s35: znaci rendzer ide lepo pali kad pipnem kljuc...mirniji mu je rad i bolje vuce uzbrdo :mahanje: sad samo jos da izmerim potrosnju i da uzivam :D
inace karb je bio sacuvaj boze...stroke i prljavstine :s12: :a122: :d018: bilo kolko hoces....sad je izglancan tako da mora da se stave naocare kad se otvara hauba da se ne oslepi :D :lazy:
heh,...naocare...pa cuj...nemoj toliko da me hvalish,a ni 4-ku,hocemo da se uobrazimo i ja i tvoja mashina... :too:
Citat:
cybertel kaže:
Citat:
Italijan kaže:
heh,...naocare...pa cuj...nemoj toliko da me hvalish,a ni 4-ku,hocemo da se uobrazimo i ja i tvoja mashina... :too:
ma ti neces a za makinu ne znam...do sad kad god sam je hvalio sjebala me ujutru :D videcu sutra dal kasnim na posao :D
Ajd sad samo polako i pun gas :a080: :a084:
verovatno je isti/slican problem, al' 'aj' da izlozim svoju situaciju...
sednem ja u kola, okrenem kljuc, reno nece da upali... okrenem opet, zavergla par puta i nece... ponovim to nekoliko puta i nista... naravno, saug je dignut skroz, al' ne vredi, nece, pa nece... onda pop****m, okrenem kljuc i pustim ga da vergla... posle nekih pe'-ses' sekundi pocinje da pali, cuje se da se muci, al' upali nekako... ovo mi se desilo dva puta za redom, jutros je ok upalio... al' ne bih da mi se to opet desi... :dry:
cale i ja sumnjamo na pumpu za benzin, posto je prethodni filter za benzin bio do pola napunjen necim sto vrlo lici na pesak... ili da nije mozda karburator samo? ili oba? ili nesto sasvim deseto? :s12: