-
Zavesice iza tockova
Ljudi pokusavam odavno da nadjem takozvane mudflaps sa reno znakom, makar i novim, ali uspevam samo one skroz zasecene za nove renaulte da nadjem (a od njih ne mogu da iskrojim lepo), ako neko ima ili zna gde ima neka javi...al da bude do 500din :) (pa za ove nove suoko 300din)
-
Re: Zavesice iza tockova
neces valjda to da stavis....mene uvek te zavesice asocirale na neke penzose... :a0424: zato sto sam najcesce njih vidjao da to imaju na kolima...kolega ima na jugu...znaci smorim se kad god vidim ( licno misljenje .. bez uvrede )
-
Meni su ok, na cetvorki dobro stoje i podsjecaju me na rally :a034: Doduse ako se ide na taj izgled...
-
Upravo Johne :laugh: ima li ih negde...
-
ima, samo moramo nocu da odemo tamo i da pozajmimo :osmeh:, salim se naravno...ima na partizanskom putu negde iznad karaburme jedna stara 4ka s tim originalnim, mozes da svrnes i da pitas lika dali oce ti proda samo to...
ja sam se isto lozio na to, samo onaj ko modernizuje 4ku, trj stavlja mu felne itd ne milsim da bi mi to islo...to mi nekako ide na hrom i na old school...ko to Italijan rece...za penzose... :osmeh:
-
Nabavi dobru(kvalitetnu)gumu,moze i armirana,precizno iskroj i namontiraj renault-ove oznake na njih i eto ti tzv zavesice,chak ih na krajevima mozesh vezati tankim lancima,video sam to negde...nishta bez hand & home made varijante,ne koshta puno,a na kraju budesh zadovoljan i rezultatom a i samim sobom...
-
A koju gumu :a014: ja se ne razumem, trebala bi da bude ipak savitljiva...
-
Odesh u neku od beogradskih radnji koje prodaju gume na metar,mislim da ima u Balkanskoj radnja koja prodaje gume za obucare,koriste ih za pravljenje pendzeta...savitljive su,a ima ih razlichite debljine,pa odaberi sam...
-
u tu svrhu ti je najbolje da nadjes armiranu gumu. to je guma iz 3 sloja. guma, platnena mrezica, guma.
-
Имаш радњу у Краља Петра са леве стране зове се ДЕРМА и продају гуме и кожу квадрат је око 1600 динџи :a052: