Realna cena vase četvorke
Posto vidim da je jako puno članova radilo na svojim ljubimcima proteklih meseci :too: sto je za svaku pohvalu,e sad bi mogli da stavite naku sliku vase četvorke(sadasnji izgled) i onako budite realni pa procenite sami koja joj je cena.
Ne odnosi se ovo samo na one koji su u skorije vreme sredjivali svoje ljubimce,nego na sve.... :mahanje:
Re: Realna cena vase četvorke
četvorka je uvijek neprocijenjiva,moja je TL iz 1979,metalik svijetlo plave boje sa puno kroma i enterijerom sa bijelom kožom,nažalost nemam novijih slika no slike i ne govore puno,bitna je ljubav vrijeme i trud koji su uloženi u ljubimca što če se vidjeti sredinom slijedeće godine pa če biti i slika :uredu:
Моја 4ка, утранутном стању вреди много, јер је у деловима. Е кад би је продао у деловима, много би зарадио. Али тренутна цена је око 450 јура...... са тенденцијом сатра ка 1500. А кад буде готова, окачићу на ЕБај на 2.500, па ако се неки европски папан нађе и оће да узме.... нека му је..... Ја ћу направити бољу. :-)
Neporcenljiva, ali kad bi moralo onda 800e, pa ostalo je samo da se ofarba, ostalo je sve tip top, mehanika, motor je dijamant, patos nigde truo, i ima dodatnu opremu poput, sundjera (ne ulazi voda, nekad je pa sam stavio), obrtomera, tranzistorskog paljenja, vazdusne sirene, sportskog auspuha, navlaka na sedistima, a imam i letnje od trske da se ne lepe ledja, ima termometar marke VDO :fijufiju: imam osram sijalice, odlicne farove...
Nemam ništa od dodatne opreme :vidbudale:,'90 je god i realna cena je oko 950 eura...
Od opreme mi je bivsi vlasnik pritajio mali milion kvarova o kojim cu sad napisati u temi novi Range(r)tako da moj r4 sada vrijedi oko 150 evra!!! :a045: :a045: :a045:
Ne volim da precenjujem stvari,pogotovo kada su moje(svako svog konja hvali)ali,za moju 4-ku sam zaista ulozio jako veliki trud i rad koji svakako ne mogu naplatiti...
Moja 4-ka nije na prodaju,a kada bih morao da je prodajem,sigurno je nebi dao ispod 1200 eura,jer je jako autentichna,nema puno dodatne opreme,ali je jako dobro ofarbana,prilichno vracena u fabrichko stanje,a od opreme ima:sportski volan,pioneer autoradio(starija serija),tvrdo nebo,zatvorene naslone za glavu,prednji kochioni sistem od renault-a 18,kabinski upaljach...
dakle 1200 eura... :zloca:
R4 TL Special = 300e :kul:
Mada, tržište diktira cenu a zbog opšte nemaštine i opšteg bezobrazluka cene još padaju...
Sta ja znam...Od dodatne opreme ima original tranzistorsko paljenje,plin,plave buvljakuse u farovima,poziciju u farovima,91 godiste,tri upaljaca u kabini,4 zvucnika i izvucena instalacija(player se ne racuna jer je poklon pa se ne prodaje). Ne znam,ja mislim da bi zbog plina mogao da izvuce oko 900e? Sta mislite,koliko bi vredeo u delovima?
dal san 1000 euri imela je 92 000 89. godiste stavil plin reg godinu dana 2 milje? nebin ju dal ni za 4 kako se cuje motor