-
Pismo iz Argentine
Evo šta sam jutros dobio na mail. :kuler:
Dear friends!!!
Congratulations for your new R4 Club. It's difficult your language for understand, but one thing is the same: the love of our Renault 4, like in many other countries.
R4 regards
Alex and friends of the Argentina Renault 4 Motor Club.
www.renault4motorclub.com
Postajemo poznati i na drugom kraju sveta. :osmeh: Čim budem imao malo više vremena, prevešću ceo sajt. :smile:
-
Odg: Pismo iz Argentine
Ovakve stvari su bit svega, druzenje :a025: Stvarno treba napraviti i engleski dio na forumu da ljudi mogu da kazu koju :smile:
-
Pa bilo je u startu ali kaze uvazeni Amin da je mnogo komplikovano za odrzavanje... :a045:
Ja sam to odavno predlozio ali.... :siroma:
-
Kako su me obradovali covece :too: :too: :too:
-
E daj reci da se ne ljute za znak kluba... U fazonu bas je extra i svi bi u svetu trebalo da imaju iste i bla bla... Cisto da ne ispadnemo sabani... I keve ti pitaj za one felne... :a080:
-
Khm, khm... Čujem neke prozivke. :maul:
Ja odavno reko da lepo sednemo i prevedemo sadržaj sajta. Nema puno tekstova. Forum je najmanji problem, to se sredi za bukvalno 5 minuta. Samo omogućim (ako već nije) izbor jezika u profilu i rešeno. :smile:
Nego sam ja kontao da je najvažnije da vidim da li će živnuti na srpskom, a pošto je ne živnuo, nego odvaljujemo, engleski (francuski, španski itd.) su sledeći. :oki:
Ne verujem da će se ljutiti, šta više kontam da će biti oduševljeni. :osmeh:
-
Ja bi za sada stavio engleski i francuski. Zasto francuski a ne nemacki, neko bi pitao? :a014: Pa francuski zna se, a i nemci razumeju engleski kao i spanci :kolce: :kolce: :vidbudale:
-
Ne znam da li ste bili na njihovom sajtu, ali ako niste, pogledajte šta im se nalazi kao novost! :kolce:
Nuevo Club en Serbia: Renault 4 Serbia Fan Club, el asunto es el idioma! :a0301:
http://www.renault4motorclub.com/enter.html
-
Ma nisu prozivke bwe....samo predlog :a025:
-
Sad bi trbalo poslati neku fotku u Argentinu da vide da smo ozbiljna družina i da se trudimo :hocemojos: