Re: Kupujem felne za R4 GTL...
Citat:
doctor kaže:
@frik
Nema,covek je neunistiv ljudi,ovakav kvalitetan komad budaletine niko nema!!!!?????????
Hvala Frik sto si mi ulepsao ovaj usran dan tvojim postom![size=14pt]Lafcino[/size] blesava!
Aaaaa neeeee :a024: neeeeee.... :a024: neces me vrbovati tim slatkorijecivim spikama... Aaaa :a024: aaaa... Uvijek isto, padnem na spiku, a kasnije me boli... :laugh: :laugh: A i na pocetku oče oči da iskoče... :new: :new: :new: Ono kad smo se snimali zadnji put, ono private web camera i to... Bas sam se gledao... :laugh: Oci su mi bile dva broja vece od okvira naocala... :a050: :a050: :a084: :a084: Vatajte se vi te vase pive, ja cu Pana...
GOTOV SI ili PECEN SI!!! :a036: :a036: :a036: :laugh: :laugh: :laugh:
Ima felni standardnih na Paraguvu,blizu Sr.Kamenice,covek prodaje gume i felne.gume su 20 e sa ugradnjom :oki: a felne navodno nove 30 e. :oki:
Znaš tačno da objasniš koji deo Paragova? Jel to neki vulkanizer?
Citat:
debelii kaže:
Ima felni standardnih na Paraguvu,blizu Sr.Kamenice,covek prodaje gume i felne.gume su 20 e sa ugradnjom :oki: a felne navodno nove 30 e. :oki:
Ajde ako mozes da nadjes gde se tacno nalazi taj lik i njegov broj telefona...
Hvala
imam jedan kompletan aluminijum felna za renault4 sa zatvorenim šrafovima, proizvođač : CFR (5.5x13) za gume 155/70/13. felne su zdrave, ne udaraju, od 4 fali 3 centrum na kapa, treba peskaliti, po želji može da se reši, 500din/kom.. ukupna cena 100 evra. jedna slika je ovde > http://dabzse.extra.hu/renault4.jpg telefon : +38124755778 u večernjim satima, mobilni : +381628564476
Ovo su felne od Vise Chrono ali mogu i kod nas.....moje misljenje je da je 100 evrica mnogo,bez uvrede :kolce: :kolce: :kolce:
Ja se izvinjavam sto kasnim sa odgovorom... :c062: Ali ovako,to je prva vulkanizerska radnja sa desne strane glavnog puta kad se ide od Petrovaradina prema Paragovu,vidi se iz aviona.... :oki: