Hm,dobro pitanje...Kontam i ja da sluze kao ojacanje ali i kao styling,meni sa njima mocnije izgleda... :zloca:
Printable View
Hm,dobro pitanje...Kontam i ja da sluze kao ojacanje ali i kao styling,meni sa njima mocnije izgleda... :zloca:
Da se umesam,
ja mislim da su "rogovi" R4 pretecha ovih senzorskih daljinomera koji se montiraju na modernija vozila (stoje u branicima) i upozoravaju na priblizavanje prepreke, tipa drugi automobil, zid i sl. Pomazu izuzetno u tesnim situacijama i kao asistencija pri parkiranju.
Bolje je malko oguliti farbu sa roga nego menjati komplet prednju masku sa farovima, zar ne? :too:
Ima i toga :uredu:
Pri parkiranju a i pri isparkiranju,da ga malo odguraš :kuler:
Ajde kad se vec govori o rogovima... :a084: :a084:
Ovo sam napisao jednom prilikom u temi 'Igra istine' paaa... Ako netko nije procitao...
Ja se toga uvijek sjetim kad vidim rog na Katrillacku! :a084: :a084: :a084:
''Zao mi je sto je to bilo prije 'digitalne ere' pa nemam sliku, ali... Jednom prilikom se vracamo iz Opatije i vidim od iza da mi je Katrillack nagnut na jednu stranu i svako se malo zaljuljne. :a0103: :a0103: :a0103:
Dodem ispred auta i vidim 'majstora' mrtav, ali mmmrrrtaaavvv pijan se drzi za rog i borba sa gravitacijom!!! Cuci, guzica mu osamnaest nanometara od poda, ali se majstor klatari kao pasja kesa. Scena za umrijeti od smijeha. :laugh: Pokusava nesto reci, ali izlaze samo slova MMMM...AAAA...ĐĐĐĐĐ... :a084:
Zamisli koliko moras biti pijan da visis na osloncu visokom 40-ak centimetara!!! :a084: :a084: :a084: ''
Kao što kaže stara narodna: "Nisi pijan dok možeš da ležiš na podu, a da se ni za šta ne pridržavaš"
inače ja bih najradije na rogove ugradio prskalice za dosadne pešake koji su u fazonu: "crveno je, ali samo ja da prođem"
Mozda je malo :a0266: ali za takve pomaze jedino da se ugradi onaj 'plug' sto imaju ralice!!! Ili da se nekako nakalemi na rogove plug... :a014: neki diskretni... malecki... dve... dve i po tone... Ne sad nesto glomazno... :a014: :smile:
P.S. I da... Doooobra ti je narodna!!!