-
Re: Muzika u kolima
Odeš na www.logo.co.yu
U levom delu imaš opciju trgovina, pa onda na desnoj strani maloprodaja, pa na novom prozoru u desnom gornjem uglu imaš opciju pretraga maloprodaje, pa u izbornom polju staviš MP3, USB flash, USB storage, pa na traži i eto ga.
A da li stvarno misliš da taj motorčić nešto puno troši struje. Meni je više smetalo što viri kabl i što svaki put moram da razvlačim kabl za struju plejera i kabl za kaseticu. A to što motorče radi i troši struju, neka ga. To mu je posao.
DIG MP3 CAR FM TRANSMITTER
Lager: -
003361
BRAND :
DIGITUS
Model - Dodatna oznaka :
ZK-AC2110
Kategorija :
MP3,USB Flash,USB Storage
*Maloprodajna Cena :
1.523,00
(Cena je sa uračunatim PDV-om )
KARAKTERISTIKE
MP3 Car FM Transmitter. Play MP3's in your car. Wireless FM
Transmitter. High-output full-stereo sound. Excellent audio
clarity. USB connection provided. No batteries required.
No additional cables required.
-
A nasao sam, greota sto nema ekran i mogucnost reprodukcije, jer ja imam veliku flesku...a moj mp3-player ima mini usb
-
Probaj da promenis ispravljac za struju, Prikaci to na auto ako mozes da vidis da li ce brujiti i obavezno upali auto kada budes isprobavao , ja mislim da ti tu nevalja napajanje. I jos nesto sve to mora da ima zajednicku masu i +, ili mora biti na istom ispravljacu ili akumulatoru
-
Cekaj, znaci da stavim na zajednicku masu i zajednicki +, jer ovo je probano na napajanju za racunar, al ina odvojenoj masi i plusu, aj probacu na zajednickim, ako bude brujalo onda cu na autu...
-
Ma probaj odmah na autu ako ti je pristupacno. Trebao bi da stavis blokadu jer ona mnogo sprecava ta brujanja trafoa ili ono probijanje svecica, bez toga se neces resiti pucketanja i brujanja
-
A gde to da kupim? :a0103:
-
Ma ima to kupiti ko god prodaje auto elektriku . ali najeftinije ti je da uzmes negde na pijaci , cena uje ja mislim oko 200 ili 300din . MOzes i da napravis , treba ti jedan mali trafo i kondenzator, ja mislim da samo to ide u tu blokadu. Imam ja neku pa cu da pogledam kada je nadjem pa cu da ti posaljem i sliku togs. Mada bi taj kasetofon to trebao da ima u sebi
-
Probaj na kolima kao šti ti čovek kaže, meni je isto brujalo kada sam pokušavao kod kuće sa ispravljačem. Na kolima ništa, mirno, tiho.
-
Ma mora da bruji na ovim ispravljacima jer malo ko ima ispravljac koji je bas namenjen za ovu elektroniku , Na ovim obicnim ispr. brum se javlja zbog losih elemenata koji se ugradjuju da bi ispravili struju i da bi smanjile ili eventualno uklonile brum trafoa.
-
E lepo cu onda da uzmem drugi akumulator i na njemu da probam, ako krenem po kolima da razvlacim kablove i da drndam nikada ih vise necu lepo namestiti... Probacu sutra, prekosutra, ne mogu da stignem... :c062: