-
Program skupa
subota 8.9.
10h
-Dolazak u Orasac
-Obilazak spomen kompleksa Orasac (besplatno)~1h
-Obilazak Risovacke pecine uz pratnju kustosa-OBAVEZNO poneti nesto dugackih rukava jer je u pecini hladno (besplatno)~1h
-Voznja do vidikovca na Bukulji i povratak u Arandjelovac~1h
14h
-Rucak, svedski sto, pecenje (prasece, jagnjece), gulas, toceno pivo...
-Druzenje
19h
-Ispracanje clanova koji se vracaju u subotu kucama
-Odlazak (peske, a mozda bude i neki prevoz) do Fan Cluba gde ce nam svirati 2 benda (pice se placa individualno)
-Povratak na plac, druzenje, spavanje u satorima itd...
Napomena:
-Hrana ce biti sve vreme na raspolaganju, pa i za veceru
-Odlazak na svirku je bez automobila, oni i osobe koje ne zele na svirku ostaju pod kljucem na placu
-Put uz Bukulju je jedva da se mimoidju 2 automobila, pa molimo da ne bude preticanja i ostalih vratolomija u koloni
-Deo skupa koji se odvija u saobracaju bice obezbedjen od strane Policije
-Poneti cebad, kamperske stolice, vlazne maramice itd.
-
Другари, Брм Брм долази у суботу, јер у петак не може због обавеза на факултету. :s25:
Сад ћу се јавим и вајтснејку, јер ћу да се погубим у супротном. :c062: :fijufiju:
Шта се дешава са недељом...? Тада је повратак? Када? Или шта...? :a0301:
-
Povratak je kada dodjemo sebi od subote heheheheh :whistling:
-
Јел не би био проблем ако бих кренуо око поднева...?
Због испита који је у понедељник... :s25:
-
ДРУГАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИ
Јел није касно да пријавим и оног трећег другара што је хтео да иде на почетку...?
Померен му испит, па је слободан за викенд...
Јел може, Брм Брм, три другара и ја?
Плеасееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееее :c062:
И шта би са оним поласком у суботу...? Нико ништа не говори...
-
Odbrojavanje
Jos samo 44h i 2minuta IDEMOOOOOOOO
-
SVI KOJI KRECU IZ BEOGRADA I BEOGRADJANI OKUPLJANJE PRED POLAZAK TEMPO ADA U 7.45 SVE OSTALO ZNATE :naughty:
-
Ја имам мали проблем... :osmeh:
Не могу кренути пре 10 у суботу... па ћу негде успут да вас нађем...
Имам број од Салета(неб_мес_ур_мау), па ћу га звати када будем близу... па ћу да вас нађем на неком обиласку или ако не, у Аранђеловцу.
Може и још неко да ми остави број, за сваки случај...
Ово ми је први скуп, па сам узбуђен и доводим ипак 4 друга...
Знам, чуо сам већ да многи долазе и доводе све јер је за џабе, али нама стварно није тако... понећемо и један шатор и није нам битна храна или пиће или што је за џабе... него оно... екипа смо и хоћемо да се спрдамо и да уживамо...
Није проблем ни ако нема хране и осталог, не долазим због тога, нити моје најбоље другове доводим због тога.
Видимо се ускоро. :smile:
-
Djape opusteno bre hehehehe pare nisu bitne para nema hehehehe,sator vam treba kako god okrenes,klopa je obeybedjena to vam ne treba,nema kotizacije zahvaljujuci sponzorima i velikodusnosti organizatora,nazalost to nije stalno tako ali ima vremena,samo se vi skupite pa kad dodjete zezanje je uvece hehehehehe
-
Зар нису и шатори обезбеђени...? :s25:
Ми носимо само један мали... чисто оно што се каже, за сваки случај...
Ма то... ако се не изгубим на путу, ћу вас пронађем негде или у крајњој тачки, Аранђеловац. :a0301:
П.С. тренутно смо у тражењу још једног Реноа 4 са којим би дошли. :naughty: