И онда је мрмот завио чоколаду :fijufiju:
Printable View
И онда је мрмот завио чоколаду :fijufiju:
I ako je vec ispricano sve, najlakse mi je da opet otvorim temu. Imam novu ladu kalinu. Resio sam da stavim dva zvucnika napred i dve elipse pozadi, i da uzmem mpr3 plejer, i naravno gledam da prodjem sto jeftinije, bitan mi je samo kvalitet zvuka. Nasao sam Kenwood mp3 u opsegu od 6500-8000, i video sam negde Everton sa daljinskim 6400. Najblizi sam da uzmem kenwood od 7700 sa daljinskim, da ne pisem sad ostale funkcije, klasika. E sad zvucnici, nisam pametan. Pionirovi su ubice, mali za napred od 2000-2500, elipse 4000-6000. Naisao sam na jednom mestu inace specijalizovanom za zvucnike pijacala i ostalu tehniku, xwawe mali 1300, elipse 2300, lik sto radi mi ih je bas ishvalio, kaze da ih ima i da je vrh zadovoljan. Imam na raspolaganju za zvucnike 4000 samo i to mi je problem. Dajte neki savet.
Kao sto kazes, ovo je do sada vise puta ispricano ali mnogo razlicitih nacina. Medutim, da prodes sto jeftinije a da uedno ugradis koliko-toliko pristojno ozvucenje, eeee.... tesko da ce moci. Mada za opseg cena koji si naveo moze da se "skrpi" zadovoljavajuca muzika. Evo ovako"
- u opsegu od 6500 do 8000 dinara batali Kenwwod, a u sirooooookom krugu zaobidji Evertone. Za te pare moze se naci recimo Blaupunkt, Pioneer ili Sony (Tehnomarket, ili cak neka akcija u Tempu). Unapred se izvinjavam adminima i napominjem da nikoga ovde ne reklamiram, vec samo coveku predlazem radnje sa najnizim cenama...
- sto se tice zvucnika, po meni, opet izbor pada na Blaupunkt, Pioneer ili Sony, i iskreno mislim da sta god da uzmes od ovih proizvodjaca, male su sazne za zez... Opet, potrazi ih u gore pomenutim radnjama, oni otprilike imaju najnize cene...
Cheers i sto pre da se "ozvucis"!!! :too:
moze savet al prvo da se prestavis da znamo sa kim pricamoCitat:
Karvaljo kaže:
http://forum.renault4serbia.com/inde...board,5.0.html
pozdrav od urednista foruma :mahanje:
Prestavio se :-)
Ja sam iz Cacka i kod mene nigde nema Pionir mp3 bez 9000 din, a zvucnici su kao sto rekoh mali preko 2000, elipse preko 4000. Mp3 nije problem moze se nadje u tom opsegu dobar, ali za zvucnike i ugradnju imam samo 5000 na raspolaganju, i tu nemam puno opcija.
Prijatelju, imas PM (privatnu poruku). :mahanje:Citat:
Karvaljo kaže:
Pioneer zvucnike, neces se prevariti 13cm kostaju 2100, uzmes 2 para i neces se pokajati :kolce:
Ok sa te strane i to moze, sve bi bilo lakse da mogu da ih cujem, lako bih, ne mislis da ce biti slabi ako stavim te male i napred i pozadi ?
Prijatelju, imas PM (privatnu poruku). :mahanje:
[/quote]
Hvala, procitao sam, mada ne znam da l ih ima van Beograda, gledao sam pre, pogledacu opet, ali mislim da ih nema van Bg.
Nisu slabi za normalno slusanje i ponekad do daske, stvar je u tome koliko god da ih pojacas lepo se cuje, retko koji i sa vecom snagom mogu tako, obicno svi imaju vise snage bla bla membrane ali kad pojacas krci, ili se lose cuje, evo primera moj par prednjih je Blaupunkt iz audija A6, znaci original 30w rms, par pozadi su Pioneer TS-G1301i, radio je Blaupunkt Audi Concert 1 (znaci fabricki ide sa Blaupunkt zvucnicima), e pa jedan Blaupunkt zvucnik je produvao, Pioniri rade fenomenalno! Svaka preporuka!