Re: Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za ROTOR od 125 pa gore
Citat:
Whitesnake kaže:
i sta je to MZ? koja je to marka?
Au Whitesnake i bolje da ne znas, pogotovo ovaj model MZ 150 sto Ilke ima.
Tu ti ni dobar styling nece pomoci, boze ti sacuvaj, to kao da su od 6 traktora sastavljali 1 motor. Ima dobrih varijanti 150ki, al ako Ilke ima ovaj sa choperskim vilama i sedistem ravnim ko daska za peglanje onda stvarno :s25:
Navodno ima i neka greska oko motora, tu seriju su nesto zesce zeznuli sa pregrevanjem motora, pa se ova rebra od hladnjaka savijaju na dole i ne hladi se motor dobro, klip se raspadne na vise delova, a radilice kao da nikada nije bilo. Od mog caleta kum dok je ziveo u Českoj bio je u bajkerskom klubu, zurke ovo ono provodi, zajebancije,i tako to imao tog MZ-a i ta nezgoda mu se desi i zezne totalno desnu nogu, znaci haos, bas danas sam bio do njega da slikam mu nogu da postavim Ilketu da vidi da se sa tim nije saliti.
37e za motor od TL-a moze i tako u delovima, pa cu ga ja sastaviti, ako si za samo se javi.
srecno i cuvaj se sa tom tvojom masinom.
Cuuuuj br'teee, eee... Moj-ne da jem-cu sto-ne tiv-pro zveeeerskoga motora MunZekonza!!!!
Moj-ne da te dim-sre tako da ce ti doktori na patolgiji reci:
''Nije los... Evo komplentan... Samo mu glava li-fa... Ali je tu negde... Majke mi...''
:a050: :a050: :a050:
Ilke... Aj se ne moj ljutiti, srca ti... :a055: :a055: :a055: :a055: Ja sam imao slicnu situaciju kad su mi u planinarskoj skoli uvalili predavanje mimo moga - a ja, mlad, pun elana, entuzijazma udri po nekim starcekima teorijom kako se uzlaju planinarski uzlovi... I slusaju mene matorci, sve mi nesto cudno, ali ajde, ja se raspistoljio... :vidbudale: :hocemojos:
Kad na pola predavanja uleti moj kolega, drug po ruksaku - covjek od kojega sam mnogo naucio. A on isao u druge klupske prostorije po LCD projektor za tu ekipu matoraca koji su, red bi bio da kazem, :c062: :c062: :c062: sve redom rijecki seniori alpinisti. Ono, kad su se 60-ih u improviziranim cokulama i SAM svoj majstor opremi penjali na Eiger i slicno. :a0181: :a0181: :a0181:
Drugim rijecima - mene jos dan-danas zezuckaju zbog toga, a ja se nadam da ces skuziti jednoga dana u kakvu si ekipu upao ovjdje. :a034: :a034: Ne shvati me krivo, nemamo obicaj ''zrtvovati djevice'' i uvoditi one americke fore pristupanja bratstvu i slicno Mi smo ovdje doslovce kao velika obitelj ciji clanovi svi odreda postuju i vole, prvenstveno, mada ne i iskljucivo samo Renault 4. Frende, uletio si bas k'o kec na desetku i... Zagrizao. Mislim da nitko ne misli nista lose i jednoga dana kad budes vozio svoju Katricu toliko dugo da drugi auti nece postojati za tebe i kad upoznas barem dio ove ekipe u zivo - shvatit ces sto ti sada govorim.
To ti je kao da imas crkvu i na nekom crkvenom forumu zelis prodati orgulje u staro zeljezo, odnosno ''stari mesing (mjed)'' samo da si kupis cevabdzinicu. Kao:
''Mijenjam ili prodajem kompletne orgulje, fale svirale i mjeh, ali su tu, mada nisu kompletne, ali su cijele, ne sviraju, ali bi mogle; za buregdžijsku radnju, omanju, taman tolicnu da stane na svaki trg i da mogu komotno vrtiti tijesto iznad glave...'' :osmeh: :osmeh:
@Ilke:
A jel može da ti staviš par fotografija o R4 ? (sa ili bez glave - svejedno), da mi vidimo šta u stvari Ti nudiš ?
To znamo: 150 evra, da nema glavu, ali slike govore o svemu....kakva je limarija, kako je iznutra, itd.
Ja mislim, ako si ti Biker (sa velikim B), tebi stvarno ne treba R4, prodaj ga, ali što brže.... :vidbudale: .....sa ili bez glave.
Evo sad mi se javilo. Čovek jednostavno treba da zameni Glavu.
Jednostavno.
Attila slikacu ti sutra i glavu i blok i limarijski deo patos spolja iznutra sve pa cu ti poslati samo mi kazi dali imas SKype ako imas daj mi ime sa Skype da te nadjem i sutra oko 7:30 po podne da ti posaljem slike nije problem vidim da si covek sa kojim moze se komunicirati poslacu ti zasto da ne NAPOMINJEM SVIMA auto ima GLAVU auto je kompletan ali na drugome klipu jedan ventil nije zatvarao tj svikcao je ali opet na NAPOMENEM auto je KOMPLETAN :too: :too: :too:
Ijao :a080: :a080: :a080:
Probudih se ovo kišnovato jutro, u biti probudile me MaZge, bez glave i polako se dižem iz svog sa baržunom okucanog kovčega, truge kažemo kod nas, i šta ja to ne osećam? Glavu, ljudi, glavu. :a080:
Znam da sam kompletan, sa glavom, al' je ona negde na drugom mestu. I ventil onaj drugi, mislim leva nosnica u području izrastka koji mi inače puno smeta jerbo trebam za njega dozvolu za nošenje oružja, toliki je naime, nešto zaštekuje. Uzmen ja papirnato čudo za čiščenje koju vi bezvezni šalabajzerski smrtnici maramica zovete, kad ono - neče da propušta vazduh, nego samo izbacuje neku tečnost vanka, val'da benzin il' je sad ova ekobiokrv, pojma nemam što sam ono sinoč bio popio iz moje Rezike, konobarice moje, sunce joj kalajsano.
Zovedem ja moju seku pospanu ko ona iz bajke koja samo spava, žebem ji Rumunižske genove i dok spava radi one glupe stvari koji su kratkog veka a koštaju puno para, a vi dvonožci smrtnici zovete nešto kao eks il' tako nešto, da pomogne, kad ono kaže da je kriv spajk sa slikom glave, koje u biti nema. Spajk, mislim.
Zovedem ja Spajka i derem se k'o blentav, ajd' buuuuuuuuuši sine, buuuši da procuri van ona tečnost, kad on glupendar - nema ti glave.
Pa žeben ti ja sve Rumunižske genove, kako nema, kad ima, samo ja na drugom mestu što znači da sam kompletan, samo mi nije glava tamo gde bi trebala da bude, i kako sad da me fotkaju za prijatelje Hune, kad nisam kompletan, a u kompletu sam? :a014:
Obadvoje pobežoše na krušku, sa koje će kad tad da ispadnu, pa primati su to, vrsnog roda i genetike.
A ja? Ništa, lepo odoh među smrtnike da tražim glogov kolac il srebrni metak, pa da si prosvirim tu glavu, koju imam, samo nije tamo gde bi morala da bude, al' naći ću ja nju, kurvetinu nosatu, nema da mi pobegne. :s35:
@Ilke:
Stavi na forum slike, možda neko isto nagrize...
Ilke stavljaj slike ili ja da ti ih okacim?
Citat:
doctor kaže:
Ilke stavljaj slike ili ja da ti ih okacim?
Sa lešom za patologiju, obavezno, inače nezna da radi :too: ako leša nema. A može i glavu... :hocemojos: