Argonaut zvao sam taj oglas gde pise da je lik iz Bg-a ,a ipak je iz Kragujevca ,pogresno je napisano![]()
Argonaut zvao sam taj oglas gde pise da je lik iz Bg-a ,a ipak je iz Kragujevca ,pogresno je napisano![]()
ok,
Savo cekamo da vidimo tvoja iskustva sa uredjajem :)
@argonaut sve se slazem sa tobom...skupe su kazen, ali vjeruj mi treba ti samo malo koncentracije u par dana ce ti preci u naviku to paljenje svjetala kao sto ti je navika prvo stisnuti kvacilo pa onda presaltati brzinu.
Mozda pogrenso mislim jer ja sam tako naucen od strane instruktora, pa naviko sam tako, ali za oko 3 godine vozackog iskustva nije mi se nikad desilo da me murijak kazni za svjetla.
Ja sam i dalje protiv viska elektronike. Jedini end only choper stajl![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
U pravu si Djole sto se tice navike :)
Tebe je tako naucio instruktor kao i da stiskas kvacilo.
Pre 20 godina (polozio sam `90.g)nisam naucen da palim svetlo danju i nemam tu naviku.
Cak sta vise imam naviku da ne palim svetlo danju .
Navika je navika i tesko se menja drugom ,naravno sigurno bih se navikao vremenom ali ovo je pouzdaniji i jeftiniji nacin.
![]()
![]()
![]()
Evo seme za automatsko paljenje svetala, nadam se da ce vam biti od koristi.
![]()
Jos uputstvo gde se sta vezuje
i okvirna cena ?
@SAVO
jel stigao uredjaj?
GND je ground, -, uzemljenje.
Led dioda je signalizator rada sklopa i tu ide LED dioda pa negde na instrument tablu.
CN1 je relej, gore plus, dole minus.
CN3 je struja sa alternatora levo minus, desno plus.
Nemam pojma koliko bi materijal kosta, mada sigurno manje od 400 dinara.
Naleteo sam na jos jedno interesantno vidjenje automatike, ali kad budem imao semu postovacu je. Radi na principu uzimanja komande sa lampice za ulje posto se ona gasi kad dovoljno poraste pritisak ulja u motoru pa se izbegava opterecenje alternatora.
Neb![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Na usluzi Snejk...
Nije stiglo ništa pošto me sponzor projekta malo zeznuo , izvinjavam se svima što nijesam javio ranije,a pošto je sponzor u ovim elektronomskim vodama sad će da sedne i da napravi uz pomoć Čarobnjakove sheme![]()