Ne bih da gnjavim Mikija svakakvim sitnicama, pa ajd da ostavim temu, mozda ce nekom koristiti...
Gde da uradim reglazu/centriranje prednjeg trapa al skroz da su profi i da nije neko dranje zesce... Podrucje Beograda...
Ne bih da gnjavim Mikija svakakvim sitnicama, pa ajd da ostavim temu, mozda ce nekom koristiti...
Gde da uradim reglazu/centriranje prednjeg trapa al skroz da su profi i da nije neko dranje zesce... Podrucje Beograda...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Auto Cacak-Skoda centar Zrenjaninski put,besplatan pregled trapa-centriranje laserom 1000 dindzi
Profi su 100 posto![]()
......we are the first to program your future......
Ja ne znam gde je to tako da ti ides samnom...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Centrirao trap u auto servisu Adam,Tosin bunar...1000 din.... profi cini mi se uradjeno....
ja sam moj centrirao u auto centru sasa u kaludjerici, 800din.
a gde si do sada centrirao trap?
Obzirom na separatističke tendencije područja Beograda koje se inplementiraju u ovoj temi, neću da vam kažem gde sam centrirao trap!!!![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
do sada? nisam..Mića kaže:
![]()
salim se,jednom u JAkuba Kuburovica i to je to...![]()
Мајстор мића трапаџија на хиподрому ,сервис Радовановић само се тиме баве![]()
eh al kod nas u HR svi nešto bježe od r4 kad je trap u pitanjuNedavno sam mijenjao one dokrajnike na letvi volana i naravno malčice poremetio prednji trap
pa me sad zanimaju vaše tehnike za centriranje trapa po sistemu "uradi sam" jer ovako na oko mi malo bježe kotači prema van a pošto je auto garažiran nisam ga vozio pa neznam dali uistinu vuče u stranu. Postoji li način da sam to uradim ili da nađem majstora (koji če da me odere)
![]()
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
Tigar centar preko puta arene odmah do auto puta.
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,