moze uslikaj pa mi poslajie ljudi stvarno ste dobri pozz za sve
moze uslikaj pa mi poslajie ljudi stvarno ste dobri pozz za sve
E samo onako bezveze da bacim ovde,ako nekom skripi volan dok se okrece,ne metal o metal nego kao suv sundjer o staklo,kad se skine donja plastika sto drzi sajlu coka vidi se prvi drzac osovine volana odma posle volana,i tu unutra ima kao mali sundjer,samo se malo spricom nakapa ulja i ne skripi vise![]()
e momci sinoc sam video da mi ne radi ni lampica koja pokazuje da je svetlo ukljuceno,predpostavljam da i to mogu da zamenim kada budem menjao sijalice za instrument tablu??
Neeeeeee, nikako!!! Ako ti ne radi sijalica za svetla, onda moras da menjas sijalice u farovima i ima da svetli i u instrument tabli...![]()
![]()
![]()
An, an, an, an, an...!
Hehehe dobar saveta.blagojevic kaže:
Šali se malo gospodin Blagojević ,na 4ci ne postoji sijalica za indikaciju upaljenih farova,mislim ima mesto na tabli i ona kao da kažem ikonica al nije izvedena struja do nje.
A što se tiče tvog problema ,pre nego što skineš celu tablu proveri prvo dobro osigurače,znaju da korodiraju i onda je cela tabal tropa tako da kreni prvo od toga.
A da pre nego se upustiš u celu misiju popi pivce![]()
![]()
pa jel moguce da dugacka svetla kada se upale sijaju na instrument tabli a redovna svetla da uopste ne sijajau???i da li su te sijalice u instrument tabli iste kao na onom malom satu pored pepeljare???h vala drugari pozdrav
![]()
Da malo opustimo atmosferu, nisam mislio nista lose
E sad, jednom sam i ja pokusao da "muvam" prste iza istrument table, izgrebao i isekao se po prstima od ostrih plastika i ko zna cega sve, i onda smirio strasti, postavio pitanje na forumu kako da skinem volan, cenjene kolege su me posavetovale i.... VOILA, skinuo sam volan i zamenio sijalice u roku od 5 minuta, i to sa zadovoljstvom! Prema tome: preko prece, naokolo blize
![]()
An, an, an, an, an...!
Moguce je, postoji lampica za oborena svetla ali nema izvedenu instalaciju...curug kaže:
Jga, stedelo se na zicama. Da, sialice u instrument tabli su iste kao sijalica (podnozje sijalice) u satu.
An, an, an, an, an...!
Aleksa809 kaže:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ikonica!!!sawoodean kaže: