Slabu ce to funkciju da ima sem sakupljanja prasine ???
Slabu ce to funkciju da ima sem sakupljanja prasine ???
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
![]()
motor i izbor boja je fantastican
Zatamnio si po meni taman, ovo za etison svaka cast na trudu, ali meni se u autu motor najmanje cuje, cuju se brave, polica, zadnja vrata, nesto iza table na 2 mesta, napred trap, cuju se oni poklopcici ventilacije, konzola za radio, sedista...
No svaka cast! Samo napred!
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
pa nije bas. sa obzirom na svoju debljinu i cenu, sasvim ok upija zvuk. osim ovog na strani do motora, na pozarni lim sa unutrasnje strane treba da dodje sundjer pa isti ovaj itison preko. tako da sve po malo, mislim da ce zvucna izolacija biti dosta dobra.
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast ekstra je
![]()
![]()
![]()
to za pleksiglas ne bi bila losa fora na udubljenom delu haube
sammo nastavi pa da vidimo i celog
Ima da se nadje kod ovih sto dovoze Clio van i ostale, lepo skaj na tvrdom sundjeru debljine oko 4cm, nikako da stignem i ja da uzmem, samo ga iskrojis i zalepis, to je kod Clio Vana islo po podu![]()
Kupuj odma![]()
Gari :)))
ne odgovara. prvo sto sam sad u novcanom deficitu za felne, kao sto sam vec napisao, a drugo, kad budem uzimao felne, uzimam 4x100 5,5J 14".
Sad sam se setio za sta ce ovaj sinteticki tepih da bude idealnan za zadrzavanje vode i brzo truljenje automobila![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Dobro, Sonne, ..beš li ti išta osim nas? Pa čovek se trudi i isprobava, ubi se radeći i isprobavajući.Sonne kaže:
Milosbeli, majstore, samo napred.![]()
Tajni savetnik KV kru