Eto ti ga sadja sam hteo da pomognem
![]()
Mada znam ja da nisam merodavan. Razumi me mene ce moj mini izaci preko 10k eura.
Ja sam samo izneo misljenje sta bi po meni najbolje izgledalomozda nesto slicno ima i kod nas da se kupi
![]()
Eto ti ga sadja sam hteo da pomognem
![]()
Mada znam ja da nisam merodavan. Razumi me mene ce moj mini izaci preko 10k eura.
Ja sam samo izneo misljenje sta bi po meni najbolje izgledalomozda nesto slicno ima i kod nas da se kupi
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
ima, samo da vidim kako to da iskombinujem. 100 din po komadu. treba mi 6 komada, 10E za dva spreja za stopaljke i jos mozda 500 din za elektroniku. dobijam manje vise isti efekat. LED baterijske lampe kod kineza.
Crkavaju!
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
jesi li probao? ja do sad sa kojom god sam se kineskom baterijskom lampom susreo, radila je. cak i one stare vise godina.
da budem iskren nisam probao ali sam na nekom forumu citao da su led diode iz njih loseg kvaliteta. mada znam da su ljudi od njih pravili. E sad nisam pametan... mada ne kosta te mnogo da probash.
An Error Has Occurred!
Dobro, deco, ajde za nas sa jeftinijim ulaznicama, šta znači "10k eura". Mislim, meni je Mini jedan od dražih automobila pa me zanima, a ako sam ja dobro shvatio, Sonne, tebe će tvoj Mini izaći 10 000 evra? Molim te samo pojasni da ne prljamo čoveku temu.Sonne kaže:
![]()
Tajni savetnik KV kru
An Error Has Occurred!
T/K/M = thousend/tisucu, K = kilo (opet hiljada) i M = mille ( milja opet hiljada)
Ja mislim da bi se ovako nesto lepo uklopilo![]()
![]()
Znam da bi se uklopilo i ono desno na slici hehehehehe![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Ma đe nađe tu firmu...jel' to zbog onog našeg, onog prijatelja, koji ne zna što kud, sad to gas ne radi kako treba posle servisa il' je to nova fora![]()
![]()
Il' se to otvara novi topic FIAT
pročitaj i - BACAJ
![]()