moj nov projekat! - Strana 9
Strana 9 od 37 PrvaPrva ... 567891011121319 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 81 do 90 od ukupno 368
    Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Re: moj nov projekat!

Glupo mi je pitati, aliii... Jesi li siguran u to sto pricas, ako sam te dobro razumio?!?! Zna se da udaljenost prednjeg i zadnjeg kotaca nije ista na lijevoj i desnoj strani (zadnje torzije) ali da su i prednji kotaci auswinkel... ??? ???
    Zamisli ti belaja... rastamburas pola auta, iskrojis sasiju i onda ovako nesto...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

sto se tice stetnosti sireg traga prednjih tockova na prednji trap, to sgurno da postoji, ali ako uzmem felnu sa izbacenim srcem automatski smanjujem koliko mi je tocak napolje izbacen, a i sad sa crvenim ne obracam paznju na rupe i lezece, ali cu sa plavim voditi malo racuna, pa ce da dodje na isto. nije meni problem sto ce jedan tocak da udara u rub a drugi ne, to se da resiti kao sto rekoh felnama, vec kako ce to da izgleda. sto se tice adaptacionih ploca ne sme da bude razlike u njihovoj debljini izmedju leve i desne, jer onda se menja geometrija auta pa se ne poklapaju tragovi prednjih i zadnjih tockova, tacnije jedan trag se poklapa a drugi ne. drugo prednje vesanje se nece isto ponasati na levom i desnom tocku. levi i desni tocak moraju da budu na istoj udaljenosti od tacke kacenja trapa (silen bloka).
    ako neko moze da proveri da li je i kod njega na r4 ista stvar kao i kod mene. neka uzme neki "lenjir" i neka nasloni lenjir bocno na gumu, tako da lenjir stoji vertikalno. lenjir treba da dodiruje gumu u dve tacke, deo gume ispod i deo gume iznad felne, pa neka pogleda kad tako spusti lenjir na kojoj je udaljenosti od lenjira levi i desni rub. tockovi treba da stoje pravo. interesuje me da li je kod mene na r4 neka greska ili je to stvarno tako.

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

Iako me nije bilo vec duze vreme na forumu, vidim ja kod tebe se idalje uveliko i intenzivno radi
    Jedva cekam da zavrsis pa da vidim na kraju na sta ce taj "unikat" da lici osim Renaulta4, koje li si to jos mucke smislio
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    18.05.2016
    Godine
    42

Alo druze ima nekih novina na projektu daj neke slike sta si se stiso

Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

evo, da postavim nove slike. veceras je isprskana prva ruka spric gita. posto se na sarenom autu jako tesko vide greske, sad se vidi sve gde i sta treba popraviti. dugo nisam nista postavljao jer sam hteo da pokazem tek kada zavrsim sve modifikacije. ako bolje pogledate videcete zasto se ovo toliko oduzilo. sto zbog mnogo modifikacija, sto zbog nedostatka vremena.

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

bem mu miha ima li ovde osim ovih rivih rubova i veznih limova josh koja modifikacija?
    lepo izgleda ovako u fileru
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Ovo će da izgleda opako kad se završi . Koju si boju (boje?) planirao kao konačnu?
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

ja se nadam da ce boja ostati tajna :P pa da ga vidimo tek sklopljenog i ofarbanog to bi bilo do 00
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

naravno da ima mnogo vise modifikacija nego sto vidis na prvi pogled. vidis da su zatvorene rupe na haubi za poziciju-migavce, meto gde stoje zadnje svetlosne grupe je sad ravno. sva svetla ce biti drugacija. sa prednje strane rupa u veznom limu, ispod desnog fara, je rupa u koju ide kuka za slepanje, takvo kacenje kuke postoji i sa zadnje strane samo nema rupu vec je ispod lima pa nije bilo potrebe busiti rupu. mesto za tablicu je modifikovano, da moze da upadne nova euro tablica. dublje sajtne, dobro to se ne vidi bas lepo ali se vidi da nesto strci ispod vrata. rupa ispod soferke, za "ventilaciju" je zatvorena. ono sto se isto ne vidi, dobro to je po PS-u, je da je izmedju bilo koja dva lima ziva guma. sve su to stvari za koje je potrebno odredjeno vreme. naravno najvise vremena je otislo na gitovanje.

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

COvece koliko posla samo oko ovoga pozadi za tablicu, sjajno je ispalo, i napred krila izgledaju kako treba, jos ako ostavis bez branika ima da bude bas agresivan, a znajuci tebe boja ce biti nesto na crveno

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Slične teme

1. ItalijaNov novi projekat !!! :)
    Autor Italijan u forumu Garaža
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 18.04.2019, 23:20
  2. Prodajem zapocet projekat
    Autor Ivvan u forumu Prodajem
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 17.09.2014, 19:16
  3. Reno 12 Audio Projekat 2011
    Autor bora r12 u forumu Ostala Reno vozila