moj nov projekat! - Strana 10
Strana 10 od 37 PrvaPrva ... 6789101112131420 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 91 do 100 od ukupno 368
    Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

Re: moj nov projekat!

e da zaboravih da kazem za boju. boja ce biti metalik plava teget, ustvari malko svetlija od teget. videcu kakva mi bude situacija sa "vremenom" mozda budem uspeo da se otvorim da dodam perlu. sto se tice branika i meni je zao ali mora da ima. jer po nasem zakonu, auto mora da ima branike. ali doci ce malo tanji branik, pa ce se vezni lim videti. planirano je da padnu metalni branici od starijeg keca, oni sa plasticnim zavrsetcima. mogu da ih kratim na sirinu koja mi odgovara a da se ne vidi rez. naravno ako nadjem nesto sto mi vise odgovara...

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

vidish vidish
    @snejk pa ne vidim ni gde bi (tj. kako) zakacio branike no mozda je opet nesto skriveno
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

ma pusti ti nash zakon toliki se svet vozi bez branika pa mozesh i ti. evo ja sam prvi skinuo prednji branik i ne nameravam da ga vracam ovako mi cetvorka mnogo bolje izgleda a vidim i da policiji ne smeta a ni ovima na tehnickom
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.

Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

mozda tebi, ali kad su me oterali na vanredni, to je bila jedna od stavki, koja je naravno izbrisana nakon ubedjivanja sa policajcima.

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Ma stavi neke retro odbojnike Eh plava ali crvena ti stoji

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

MILOOOOSEEEEEE!!!!
    Kaaakav si ti... Da ne kazem ''smrad''...
    Jos te ja mislio, onako na PM, bocnuti da pitam kako stoje stvari i slicno, a ti se k'o streber zatvorio u garage. Mogu te zamisliti samo sa kojim si zlobnim osmjesima sve ovo radio i vristao od srece u sebi pri pomisli na kacenje slika, onako u finisu...
    Sve pohvale!!! Katra izgleda taaako brutalno da je to cudo... Naizgled standardna, ali ipak se i normalnom oku vidi da je nesto ''petljano''. Bas tako auti i trebaju biti radeni... Ma nemam rijeci kojima bi izrazio divljenje!!!
    I za kraj... Ako smijem... Vjerojatno znas za taj trik lakirera... Kad kazes da se ne vidi sto se treba ravnati dok je auto saren, nego tek pod spric kitom ima jos jedna fora zlata vrijedna za izravnavanje auta da lici na ogledalo...
    Dok je auto u spricu, kao tebi, prespricas ga nekom tamnijom bojom, ali samo onako ''na prasinu'' da se ''ulove'' tockice te tamnije farbe na povrsini... Tek tako da se spric kit zatamni. Onda kad ga slajfas se tocno vide ona sitna udubljenja koja se okom i na ruku ne vide i ne osjete.
    Kod tog trika pazis samo da ne koristis kombinaciju boja koje se ''ne podnose'' kao recimo nitro i sintetika.
    Jos jednom... Ostao sam bez rijeci... Ovo mi je razlog vise da se vidimo u aprilu na okupljanju... Neka se ostali ne uvrijede... Rekao sam: ''razlog vise'' a ne ''jedini razlog''.
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

@frik nisi pazio na casu! covek lepo rece da je ovo prva ruka sprica posle druge ce je verovatno ishumirati crvenom
    An Error Has Occurred!

Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

ta fora sa farbom se koristi kada ima dosta ravnih povrsina i pre spric gita jer litar farbe je 350din a litar spric gita je 950din, tako da se to vise isplati raditi sa farbom. ja sam naneo prvu ruku sprica, tako da se vidi gde je ravno gde nije. spric kad se nanese je relativno hrapav i kada preko njega predjes slajfericom ostaje gladak. tako da se vidi gde je udubljenje tu je ostalo hrapavo. moze naravno da se koristi i farba nakon sprica ali cemu svrha muciti se kad ti i spric pokaze. naravno vidljivije je sa farbom ali treba posle ponovo presmirglati ceo auto, a veruj mi da sam ga do sad vise nego dovoljno puta presmirglao celog. probao sam tu foru kad sam radio jednu haubu od r4.

Ima li nesto novo ? Sad sam posle duze vremena navratio na forum da malo balavim ! Nadam se da je sve ok. Ima li nesto novo ??????
    Plava ptica !!!

covece ti si moj novi idol sad sam tek video sve redom i odlicno si sve uradio sve mi se svidj kako izglea jedva cekam da vidim kako ce da izgleda na kraju

sta si zamisljao da radis sa enterijerom???

ja isto razmisljam neko vreme da uzmem i uradim ovako mog rendzera

da da vidimo jos sta si uradio

Slične teme

1. ItalijaNov novi projekat !!! :)
    Autor Italijan u forumu Garaža
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 18.04.2019, 23:20
  2. Prodajem zapocet projekat
    Autor Ivvan u forumu Prodajem
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 17.09.2014, 19:16
  3. Reno 12 Audio Projekat 2011