Pokusat cu ti ga ja nabaviti i poslati ili busom ili postom... Toliko si barema zasluzio.![]()
![]()
Naravno, ako ga ne nades... Sutra ti vec javim. Znaaaam da sam daleko,![]()
ali volio bi ti pomoci.
![]()
Pokusat cu ti ga ja nabaviti i poslati ili busom ili postom... Toliko si barema zasluzio.![]()
![]()
Naravno, ako ga ne nades... Sutra ti vec javim. Znaaaam da sam daleko,![]()
ali volio bi ti pomoci.
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Pogledacu i ja u NS
Tko zadnji - magare!!!nemawa kaže:
![]()
A tko prvi - drek mrvi!!!
![]()
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Vidi u oglasima auto extra u Gospodara Vucicamilosbeli kaže:
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
![]()
![]()
pronasao u savskoj. hvala svima koji su se ponudili da pomognu. sad idem da uzmem.
To su ovi moji iz Karlovaca sto ih prave. Imaju i radnju prodavnicu u NS.
e ove ats clasic su 4x100 ali mogu da se napasu na juga bar mi tako rekao drug koji ih ima na jugu
i ako oces prodaje ih 4 kom za 140 eura
skoro ih je peskirao i plasticifirao u belo
od tada su presle par stotina km tako da su ko nove
evo i slika njih na jugu
cena je super, samo sto sad ja imam problem da izdvojim i 100E za felne, jer mi trebaju pare da bih zavrsio auto. tako da ce verovatno odredjeno vreme auto da se vozi na celicnim 13-icama.
ok![]()
evo slika motora kako sad izgleda kad je sklopljen. naravno kao sto sam rekao slike celog auta cu postaviti kad se sve zavrsi. za sad samo delovi. tapacirao sam i pozarni lim do motora, ne bi li se u kabini smanjila buka. naravno radice se jos na zvucnoj i toplotnoj izolaciji. tu je i slika zadnjeg stakla, cisto da se vidi koliko je ztamljeno.
![]()