Katrašu, molim te da vodiš računa o zdravlju ljubitelja Katre u Srbiji. Ja sam video tek svaku treću sliku koju si postavio i što bi rekli ostali: NIJE MI DOBRO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Čoveče, nije ljudima dato da raj (makar i na Zemlji) vide sve odjednom. Onoliko fotografija i informacija... ma srećom još nam nisu ukinuli vize jer bi svaku drugi seo u Četvorku i krenuo ka Sloveniji pa kud puklo. Jooooj, joooooooooooj kako ti zavidimo što si to makar video, a tek gos'n Janu da ne govorimo.
Nego kako bismo svoja slabašna srdašca testirali do krajnjih granica pokušaj da fotografije koje si stavljao na forum (a koje ne vidimo sve) nakačiš na neki sajt koji to podržava. Na primer imageshack ili http://www.imagevenue.com/ i onda postaviš linove ovde na forum. Ajde, budi drug. I hvala ti![]()

. Čoveče, nije ljudima dato da raj (makar i na Zemlji) vide sve odjednom. Onoliko fotografija i informacija... ma srećom još nam nisu ukinuli vize jer bi svaku drugi seo u Četvorku i krenuo ka Sloveniji pa kud puklo. Jooooj, joooooooooooj kako ti zavidimo što si to makar video, a tek gos'n Janu da ne govorimo.