Gde je onaj smajli što mu otpadne vilica do poda?![]()
Au kakav melem za oči videti ovako nešto. Verujem ti da si se osećao kao malo dete, pa ko ne bi!?
![]()
Gde je onaj smajli što mu otpadne vilica do poda?![]()
Au kakav melem za oči videti ovako nešto. Verujem ti da si se osećao kao malo dete, pa ko ne bi!?
![]()
Gari :)))
Ostrvo(brdo)cetvorki![]()
![]()
,ako budemo isli za SLO moramo obavezno posetiti gosn Jana!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
I naravno tebe Katrasu!Hvala puno na lepim slikama i odlicnim vestima,umro bi,a ne bih znao da postoji ova utopija R4!!!Hvala jos jednom i obavezno svrati na skup BG-u da se dogovorimo kad cemo u SLO!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Uh, uh, uh
Ovakve slike nisu dobre za srce, dušu, glavu, oči (uho, grlo nos)
Za opće zdravlje
Divno je kad ima ljudi kao što je Jan
R4 GTL 1.1 25kW 1128 688D7/12 HA0-146
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033
Laguna 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005
Ovo se traži
Ima nade za nas zaljubljenike u R4![]()
![]()
![]()
Katraš hvala što si svoje doživljaje kod Jana podijelio sa nama
Jedva čekam da dođeš do Slavonije i upoznamo se , te sve onako polako ispričaš o Janu.
Več planiram put SLO i šoping kod Jana.![]()
Racunaj i na mene, samo da vidim kako preko granice. Kupio bi sve![]()
koliko li je para ova 4x4....mogao bih da promenim vragolana i da mu dam naziv planinar :)) hihihi
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Talija. Jedan je kralj brda.![]()
![]()
Imam ja taznih ideja... samo da bude nas i para.
Katrašu, molim te da vodiš računa o zdravlju ljubitelja Katre u Srbiji. Ja sam video tek svaku treću sliku koju si postavio i što bi rekli ostali: NIJE MI DOBRO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Čoveče, nije ljudima dato da raj (makar i na Zemlji) vide sve odjednom. Onoliko fotografija i informacija... ma srećom još nam nisu ukinuli vize jer bi svaku drugi seo u Četvorku i krenuo ka Sloveniji pa kud puklo. Jooooj, joooooooooooj kako ti zavidimo što si to makar video, a tek gos'n Janu da ne govorimo.
Nego kako bismo svoja slabašna srdašca testirali do krajnjih granica pokušaj da fotografije koje si stavljao na forum (a koje ne vidimo sve) nakačiš na neki sajt koji to podržava. Na primer imageshack ili http://www.imagevenue.com/ i onda postaviš linove ovde na forum. Ajde, budi drug. I hvala ti![]()
Tajni savetnik KV kru
.