Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
E Agronaute imas pivo za ovako detaljno objasnjenje....svaka cast....i slika je odradila 50% posla....
e tako kad bi svi objasnili po nesto sto urade na svojim kolima bilo bi super i svi bi se manje mucili :)
Veliko hvala
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Drago mi je sto ste zadovoljni objasnjenjem.![]()
Postoji i originalna posuda sa električnom pumpom za tečnost za pranje vetrobanskog stakla, koja se ugrađivala u posebne serije kao što je bila serija 4L Export i 4 GTL Export. Nažalost dosta je skupa i teško se nalazi. Ko ima mogućnosti da izdvoji pedesetak eura, može je nabaviti u Nemačkoj, preko sajta www.franzose.de
http://www.franzose.de/de/Renault/R4...lage/ANR85112/
Ja spadam u onu grupu koja ne moze da izdvoji toliko
Mene je ova posuda kostala dva eura plus moj trud![]()
za 50 E cu da uradim atest za plin skoro :)
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Postujte pravila foruma i predstavite se delu namenjenom za to![tschoxsat kaže:
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Stvarno, svaka čast, kapa dole...![]()
Mene zanima, da li moram da kupujem posudu zajedno sa motorom, ili mogu na svoju posudu da ugradim motor??![]()
Hvala na odgovoru!
Potupaj tako da tvoj postupak može postati opšti princip ljudskog ponašanja.
@Boys:
Jednostavnije ti je da kupiš zajedno, a ne da koristiš staru, i ja imam otprilike takvu kao Argonaut.
meni je pukla pumpica za vodu na soferci uzeo sam koplet kutiju sa motoriceo od juga sa zadnjeg stakla jako je dobro