Pozdrav svima.
Zovem se Toth-Bagi Attila (rodjen u Subotici), sada zivim u Madjarskoj pored budimpeste.
U svojoj porodici mi smo imali samo jedan auto, jedan R4 (1977), prodat je otprilike 1997.
Stavio sam u attachment jednu staru sliku, taj decak pored R4 sam ja sa svojih 8 godina.
Od 1.avgusta ove godine i ja sam vlasnik jednog R4. Kad sam ga kupio, kod prve benzinske pumpe dosao mi je jedan tip iz mercedesa i rekao: "i mi smo imali slican R4". Na kraju se ispopstavilo, da je on bio prvi vlasnik R4, ali posle razvoda kola su ostala kod njegove ex-zene, koja ga je koristila jos nekoliko gondina, i posle prodala. Pitao me je, da li je za prodaju. Kazem mu: sad sam ga kupio pre pola sata....inace siompatican je bio tip, dao mi je svoj telefonski broj, da ako ikad mislim da prodam, da da prvo njega da nazovem....ali ja mislim da to toga nece doci.
Inace rekao mi je, da su R4 dali ime: R2D2, kao onaj mali robot u star wars-u (posto je sive boje, i kad je isao neravnim putevima, plasticni delovi su skripali kao R2D2 u filmu).
Vec sam gledao vas sajt, i vec sam koristio neke linkove, zahvaljujem vam se, posto sam neke delove kupio zahvaljujuci vasim linkovima.
Ovde u madjarskoj bas nema puno R4, ali postoji R4 klub, bio sam ove godine na njihovom okupljanju, nazalost bez svoga R4, posto je sad kog mog prijatelja u mehanicarskoj radnji).
Stavio sam i par slika od moga R4 (kad sam ga kupio, i kako sada izgleda), ja mislim da ce do kraja ove godine biti gotov.
Ako mozete promenite kod linkova R4 klub madjarske, posto su promenili provajdera, i link je neispravan. Ispravan link je: http://www.ronoka-r4.mlap.hu/
Pozdrav: Attila

Kako vidim tvoj sadašnji model je neka kombinacija tl i gtl. nema lajsne pri dnu vrata kao gtl, a nema ni šarke vrata spolja kao tl. A ako ono na boku nije neka fleka onda je "dijamant" migavac kakav je bio na italijanskim modelima. Piši, piši. U svakom slučaju sad imamo i severni ogranak pored zapadnog.

Nismo seli u auta da krećemo noćas u Mađarsku a mene po ovom vremenu mrzi i do Banovog Brda da odem...