Kod oca na autu udobni, posto ovzam i njegov, znam, drzi u krivini sa 135gumama, rupe ne oseca, a manje se naginje nego LIP koji inace svom snagom obavestavaju da je rupa u pitanju![]()
Kod oca na autu udobni, posto ovzam i njegov, znam, drzi u krivini sa 135gumama, rupe ne oseca, a manje se naginje nego LIP koji inace svom snagom obavestavaju da je rupa u pitanju![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
pa nemaju oni bash mnogo veze sa naginjanjem u krivinama bice da su na njegovom bolje torzije![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
to jeste tacno
ali preko rupa record ne oseca
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Oterao sam sve u.
Mogao bi ovaj deo rasprave o amortizerima da se prebaci u
posebnu temu ili neku vec postojecu.
al šta se može
Takođe sam zainteresovan za kupovinu amortizera i ta cena od 40e mi je dosta primamljiva. E sad, nevezano za samu kupovinu, koliki je njihov radni vek, na koliko se uopšte pređenih kilometara menjaju tj ima li nekog osnovnog pravila ili? I da li vredi kupovati jedan par ili odma promenuti sva četiri jer trenutni osećaj mi je kao da se vozim po šinama kad naiđem na imalo lošiji asfalt?
Gari :)))
Delphi je zapravo DeCarbon, dakle originalniWhitesnake kaže:
![]()
Amortizeri se proveravaju na svakih 10.000![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
a menjaju se po potrebi, na najmanje 60 000 km....ili vise...
po potrebi![]()
An Error Has Occurred!
I U V E K oba na istoj osovini....