Dobar dan i srecan radsvima u garazi ostalih.
Evo nekih fotki staroga petaka koje sam obecao.
Dobar dan i srecan radsvima u garazi ostalih.
Evo nekih fotki staroga petaka koje sam obecao.
i jos dve
opala pa to je cupe sa troja vrata a? Čini mi se da kolega Mirko5 ima sa petora vrataA vidim da mu prednji branik nešto nije baš najbolje prišarafljen al vjerujem da ćeš ti to riješiti
![]()
a jel ima kotače sa tri ili četiri šarafa? Nekoć davno sam vidio takvu peticu al je dosta toga imala od četvorke što se tiče zadnjih torzija i kotača sa tri šarafa
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
koliko sam video Mirko ima sa 5 vrata.Branik cvrsto stoji ali istina malo "nakrivo",posledica lakseg udesa od prosle zime![]()
ma renault je to,nije to ništa za njega![]()
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .
No ima vremena za branik,moj teze resiv problem je napukla tj. pukla torzija i to skroz do desnog sadnjeg tocka,jedva i da se vidi kroz rupu u onoj cauri ili kako se to vec zove.
A kontam da je pukla zato sto se onaj gumeni odbojnik na gornjem delu amortizera pojeo tj. verovatno ga vise nema,posto se odatle cuje lupanje vec dugo a i razlika u visini levog u odnosu na desni tocak je nekih 5 cm.
E sad,amortizere imam kompletne sa sve tim gumenim dodacima,ali problem ostaje torzija,tj.da li neko zna nekog dobrog majstora koji bi to umeo,ili jos bolje(sto su mi mnogi i rekli)dali neko ima zdravu torziju za ovaj model(ne znam da li odgovara od cetvorke)
pomagajte.
Ima majstor Drago u Omoljici. Negde sam zaturio broj, ali moslim da će Snejk ili neko drugi imati.chavez kaže:
Tajni savetnik KV kru
Има Мирко 5 све тоали нема времена да скида
па један дан кад отопли понесеш брусилицу и исечеш цео задњи крај ,однесеш лепо кући па се играш
![]()
Nemoj bolan da ga zoves matorim, pa to je jedan za mene licno od najljepsih renoovih auta
, a takve stvari ne stare i ne matore, nego su ko vino, svakim danom sve mladje :)
Bas ti je super automobil, imao je moj jaro mehanicar istog ovakvog, i imao sam prilike voziti to auto, jaaaako dobar automobil
, sjecam se da sam sjeo u njega prvi put posle stogodisnje voznje mog tromog starog dobrog una dizela. I kad sam sjeo i dodo gas imo sam osjecaj da cu procurjeti kroz sjediste
. Taj auto je grizo zemlju pod tockovima.
Jedna anegdota. Sjedam ja prvi put u tog renoa jaran mehanicar sjeo ko suvozac, zaverglam ja i pustim kljuc, kad ono nista ???, ja za kljuc i zaverglam opet... ijoooj
kakav se zvuk alansera tad zacuo
...jaran me umal upuco nije
. U stvari auto je bilo upalilo iz prve ali ga ja ni cuo nisam
jer sam bio naviko na moju cekicaru
![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
mirko spasioceMIRKO 5 kaže:
cim malo otopli eto mene,naravno najavim se pa se dogovorimo
imao je moj matori isto jednog havarisanog za delove,pola delova sa njega je ugradjeno u ovaj postojeci a pola stoji na polici u garazi,ali torzija je otisla u staro gvozdje![]()