Moje prvo okupljanje,

,te da iznesem utiske i emocije kojih je zaista mnogo. Ovo je bilo fenomenalno druzenje i posto dosad nisam imao prilike da upoznam ekipu

{osim Save sasvim slucajno u prolazu} moje odusevljenje je tesko opisati recima,bez preterivanja!

Otprilike sam vas sve tako i zamisljao dok smo se dopisivali na forumu,ali vi ste ljudi jos bolji i svako na svoj nacin zanimljiviji u prirodi {na Adi},mala doskocica. Svaka vam cast najpre za organizaciju i za okupljanje ovakve pozitivne energije na jednom mestu.

Svako od vas na svoj nacin daje pecat ovom druzenju,a posebno postovanje zasluzuju ljudi iz unutrasnjosti i tek nasi drugari iz susednih nam drzava,veliki entuzijasti i zaljubljenici u R-4!

Katras sa svojom boljom 3/4 je faca jos ludji i pozitivniji nego na tastaturi,Dzoni alpina pravi momak za taj auto,Frma momak i po,kao i severna brigada Atilla i DR Solex. Kraljevacki gang je posebna prica svaka vam cast prava ekipa,Vojvodjani takodje,Renovr,Bela Crkva svi za RESPEKT. Takodje i ovdasnja ekipa u sastavu BibaZoki,CD poseban pozdrav i hvala na aparaturi,Joca,Argonaut,Milan,Talijan pa Gavra specijalan pozdrav i svi ostali nek nezamere oni koje nisam spomenuo svima veliki pozdrav.

O prvoj postavi sam vec ranije pisao oni su i "krivci" za sve ovo Marko,Sava,Pasha,Mirko,Vule njima veliko priznanje za celokupan rad sveskupa dosad tu nebih trosio puno reci.I na kraju moram da izrazim veliko zaljenje sto nisam upoznao Frika i Serza

ali se nadam da ce biti jos prilika pa da se slika kompletira. Svima vama veliki pozdrav i hvala za jedno prelepo poznanstvo i druzenje!

Do nekog narednog vidjanja