ja necu da kliknem posto nemam torzije!
znaci ja bih crko da sam ovako brzo srucio!![]()
![]()
![]()
ja necu da kliknem posto nemam torzije!
znaci ja bih crko da sam ovako brzo srucio!![]()
![]()
![]()
Drugari šta da vam kažem najbolje druženje do sada.Ne mogu ništa duže da napišem još uvek sam pod velikim utiskom.Toliko pozitivnih emocija za poslednja tri dana,ima opet da poludim.Kucamo se kad se malo saberem.
A ti Martine 'OJ RIKI MARTINE'
Malopre mi se javljao Frma da je stigao ,krenuli su danas u
2 popodne iz Bg on ,Katraš njegova 3/4 Dzoni boy i njegova lepša polovina.Imali su usput probleme zbog našeg smrdljivog benzina ,a i Dzoniju je nešto krckalo pa su morali malo da uspore.Uglavnom stigli su živi i zdravi što je najbitnije
KV kru jel sve bilo u redu u povratku?![]()
I meni su se javili iz Broda i Čarli i Frma...
![]()
![]()
A sta da kazem, sve je bilo na nivou, a bice to i bolje, jer su ljudi najbolji u R4 klubu, a i uvecavamo se. Iskreno, svima koji su dosli sa strane, iz daleka-uslovno receno, najtoplije zahvaljujem, zato sto su dokazali ko je covek, pa sve ostalo, jer sve ostalo je dzabe, ako nismo ljudi. Najvise me je ipak pogodio rastanak, jer sam odjednom osetio prazninu zbog nj. odlaska, ali popravicemo to uskoro - nadam se. Jos jednom svima zahvaljujem, ulepsali ste i oplemenili ovaj nas skup.![]()
![]()
Mr.4
Da sada ne pisem pojedinacno sms-ove evo ovako cu... Stigli maloprije, nazalost bilo problema, Alpina je jako bolesna, od Srb-Hr granice pocelo je da lupa, sve vise i vise da bi na kraju gotovo stao, pretpostavljam da je ponovo u pitanju leteci lezaj. No idemo na malo veselije teme
Okupljanje je bilo za pamcenje, tesko je to opisati rijecima... pocevsi od majstora Drage koji se sjetio moga oca i obezbjedio mu poklon pa do Pashe koji je bio domacin za mene i moju djevojku, da ne pricam o poklonima koje sam dobio...
Drugari hvala na svemu![]()
Mirko, Marko, Sava, Joca, Bibazoki, Djole... ekipa za petNemojte se ljutiti ako nekoga ne spomenem, jednostavno tesko sabiti sve emocije u par recenica.
KV crew je stiga samo smo imali problema sa pivom UGREJALO SE.....stoga molim organizatore da sledeći put zamrznu par komada..... Sve je bilo OK super je prošlo jedino tražim da se skup PONOVI I PONOVO PEBROJE GLASOVI SA TESTOVA...( nemam trenutno bolji razlog da se sastanemo)
Pozdrav svima uz reči NAMA DOBRO A NIKOME ZLO !!!!!
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Eto rekao je....
Ehejjj !
Stigli zdravi i čitavi u Nađtarču
Ne znam koji je problem sa benzinom (katraš), mi smo 2x tankovali u srbiji, još imam pola rezervoara (pošto je u srbiji jeftiniji benzin nego u mađarskoj), ja nisam imao nikakvih problema.
Imam slike i video takođe, samo da stavim na youtube (staviću link) i galeriju...ali treba malo vremena, sad sam dobio slike od Dr.Solexa i skupio slike iz aparata mog brata, i isto iz svog aparata...
I ja sam još pod "ponekim" stresom (kao i Sawodean), ali se absolutno nisam razočarao.
Organizovanje 10, ekipa 10![]()
![]()
@Serž: test je bio dobar, samo ne znamo tačne odgovore, pošto smo mi samo odgovorili na njih, jedino ne znamo koliko smo bodova postigli....daj, stavi pitanja i tačne odgovore da barem znamo šta smo pogrešili
Posebno hvala za Mirka5 i Whitesnake i za celo predsedništvo kluba R4 Srbije, smeštaj je bio 10....iako nismo imali mogućnosti da im se lično zahvalimo, molim Vas primite pozdrave i zahvale od nas kao da smo se lično zahvalili.
@Whitesnake: posebno hvala za navigovanje do prenoćišta i tvog strpljenja sa 3 polupijana mangupa, nadam se da nismo bili nasrtljivi, ali ipak....nadam se da ćemo isto tako biti u prilici da vas ugostimo kad Vi budete kod nas.
Dr.Solex jako dobro izgleda sa ogrebanim naočarima (što pije neko ko ne može), ili bar da pogleda gde stavlja noge
...ipak nema dugotrajnih ozleda.
Za sada toliko, pozdravlja Vas Sve:
R2D2 team
Attila, Dr.Solex, Csaba (Čaba)
Neman dovoljno riječi da opišem ova zadnja tri dana u Beogradu.
Prije svega veeeeeliko hvala organizatorima,kao i svima što su uveličali ovo okupljanje.![]()
![]()
![]()
Za mene je ovo bilo nešto posebno.Vidjeti sve prijatelje ponovo značilo je veliko oduševljenje,a na kraju pale su i suze na rastanku(Zoki me rasplakao u BG a Katraš u SB,stari magupi a i ja sa njima,pravi emotivci)
Vidim da su svi sretno stigli kući osim Katraša kojem držim palčeve