Lijepo je to serz poredao![]()
Lijepo je to serz poredao![]()
moze li se doci do te tajne rute![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Pa čim se Katraš pojavi na forumu da ga pitamo o tome.![]()
Tajni savetnik KV kru
Oj politiko, politiko...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Znaci cekamo Gandalfa da nam pokaze definitivnu rutu?![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Ahahahaaa... dobra, dobra - Gandalf. Kad smo već kod njega da vas obavestim da se manuo politike, a "itinerar" tj. plan puta SLO-FR ima samo u papirnoj formi i neće da ga skenira. Batalite priču o tome, ne vredi jer je u fazonu "old school" - ono - suvozač čita put i tako to. Ali verujem da će na vreme biti dostavljeno. Inače poštarina SLO - SRB za taj knjižurak je tolika da bi Četvorkom mogao za te pare da dođe do Sbije i donese ličnodoctor kaže:
Nego ajde da ovako u lakšem tonu, a vezano za rođendan nastavimo ovde
http://forum.renault4serbia.com/inde...ic,2636.0.html
Tajni savetnik KV kru
Familijoooooo, decoooo-ooo-ooo, itinerar je dat Frmi u Zagrebu, dakle nije legenda, postoji uistinu. A malretatoru ću ga il' poslati il' donetimalko strpljenja.
Trenutno imam frke oko prodaje imanja i kupovine druge kuče, pa se zatosvima ako nije sve baš u nulu i na vreme.
Gandalf, jel'Nije loše
Hladnjak, aobavezno pregledati pre puta
ups... izvinte sto se mesam al mislim da nije potrebno tol'ko cimanje http://www.viamichelin.com/web/Itine...=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeCo nso=6&routeConso=5.6
michelin je objasnio :)
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Ovo i nije tako jeftino, ako je tačno, još dodaj 20 eura za zeleni karton + 350din za putarinu kod nas. Računajte da će vam trebati oko 200 litara benzina u oba pravca. Mislim da bez 600 evra ne može da se krene.![]()
Može da se krene, može...
Samo ne bi se daleko doguralo.
Šalu na stranu jednostavno lova je neophodna i kvit. Zato štednja!
Tajni savetnik KV kru