Sretan rodjendan! - Put u Francusku. - Strana 14
Strana 14 od 53 PrvaPrva ... 410111213141516171824 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 131 do 140 od ukupno 527
    Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.

Imam ideju, povedemo Jana koji garant dobija cetvorku, a onda ga u povratku Katras uvede da mu pokaze dvorac, dalje znamo, ja cu Sinpara, katras mora naci partnera Carici da ne bude sama kao ribica u akvarijumu...

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
      Vrh

Sloba svaka čast
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com
      Vrh

Citat Whitesnake kaže:
    Imam ideju, povedemo Jana koji garant dobija cetvorku, a onda ga u povratku Katras uvede da mu pokaze dvorac, dalje znamo, ja cu Sinpara, katras mora naci partnera Carici da ne bude sama kao ribica u akvarijumu...
    Jan ide garant, a kad mu pokažem dvorac, ondak neide van A onda svak po svom ukusu. Za Caricu ide njoj za partnera ona njegova koju ni za živu glavu neda R4L 1962 godište, sa Alfinim motorom, da mi deca ne kažu da nevolim Alfe i da je zovem Car

www.slepsluzba.com
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Slobodane, vragolane, alal vera
    Tajni savetnik KV kru
      Vrh

Evo, sada (6:45) zvao me Boto telefonom i kaže, da idemo u Novo mesto u Revoz na neki sastanak oko 2011 u 10 sati prepodne. Da vidim šta je sad Revoz smislio. Čim se vratim, javljam na forum u ovom topicu.

www.slepsluzba.com
      Vrh

Evo ovako. Jučer nisam našao vremena za forum, pa evo sada. Bili smo Boto i ja kod onih kravađija od Revoza na sastanku i kazali su kukavice šalabajzerske ovako:
    2011 jeste jubilarna godina za Renoev model R4, ali to nije najznačajniji model te renomirane tvornice, a pošto su i u 1992 napravili u Novom mestu još hiljadu R4 modela bye-bye, koje su imale serijski broj utisnut na pločici, koju su stavili na armaturu, a počelo je sa 1000 pa sve do 0001, koja je zadnja izašla sa trake, ne vide smisla da bi se u godini 2011 napravilo neko veliko slavje zbog Četvorke i blablablablabla.
    Meni tlak na razinu koja bi mogla jednu Petrolovu pumpu da ganja, Boto crven k'o paradajz i para mu pišti iz ušiju
    Ali, tako je i gotovo. Možemo posetiti proizvodnju, naravno prethodno je obavezna najava, ali od grande vašara nema ništa. Govorili su još neke gluposti u smislu recesije, krize, same proizvodnje, opstanka (da, pravilno ste pročitali) opstanka Revoza i tako dalje. Nisu nama ni kaficu ponudili, a blebetali smo više od sata. Nikakvi argumenti u smislu istorijskoga značenja, najprodavanijeg modela te tvornice, ništa nije pomoglo da promene svoju odluku. Ni to, da smo sa sa sada već bivšem šefom, već sve dogovorili oko noćenja i sve. Ne zanima ovog šalabajzera što smo pre dogovarali. Sad je on batina (bog garant nije) i gotovo. Eto.

Što jasno znači sledeče: svi ste srdačno i od srca pozvani u ŽMBK kod mene i moje najbolje 3/4 (kad sam njoj rek'o šta je bilo na sastanku, rekla je onim milim glasićem: dušo, pa što ti ne očistiš onu dvocevku što ju kriješ u podrumu, jel?) posle vraćanja iz Francozišešajze il' pre polaska u Francuzinjuškuću i ondak u Novo mesto da se pogleda proizvodnja ako je interes, a posle kod mene kući i lično ću se pobrinuti da vam bude svima ugodno, da ne ostanete ni gladni ni žedni sva tri dana kol'ko ostajete. Znate, po onoj poslovici: svakog gosta tri dana dosta
    Nekih desetak osoba moći će da noći kod mene, ostale ću da smestim u tamnicu dvorca A ako bude toplo i lepo vreme (što će da bude garant) možete šatoriti i kod mene na haciendi, nema frke. Sanitarije garantovane, da mi ne kenjate po dvorištu k'o kokoške neke
    Biblioteka će biti napunjena najnovijim bestselerima a i vojvođanska ikebana će da se nađe. Ako oće neko muziku, mogu i to da sredim, pa Andrej (nije moj sin) ima svoj ansambel koji svaki vikend ima svirke u raznim krajevima Dolenjske a repertoar im je svo što vam srce poželi. I vaše pesme, da se razume. Ako će neko da poželi i vitozeve slavne i jadne, moći će i to da se sredi. Može se srediti i jahanje. Na konjima, mislim, ne to što ste vi pomislili, prljavki jedni
    Pa da si napravimo feštu kako dolikuje (garant će da budu prisutne značajne opštinske životinje i od novina i tako) i kažemo:
    JEBEŠ Revoz, ŽIVELA ČETVORKA!
    I, jasno, njihovi vlasnici.

www.slepsluzba.com
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

Sta da se radi?
    PRAVAC Thenay!!!
    NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
      Vrh

Naravno, al' da ja počnem sa punjenjem knjiga i knjižica te brošurica i da sastavljam ikebanu, il' ćete lepo pored ŽMBK, k'o da ga nema, jel? E, neide to tako

www.slepsluzba.com
      Vrh

Renault 4 Alpine Avatar od  San-Sale
    Član od
    06.04.2008.
    Aktivnost
    04.05.2014
    Godine
    40
    Slike
    10

Ma ne beri brigu Katraš svakako svraćamo, samo ne znam hoćemo li u polasku ili povratku (a možda i oboje ), ali da ćemo svratiti hoćemo. U aprilu treba samo da se svi dogovorimo i izračunamo koliko će stvarno to da košta. (Evo i javno da kažem da sam se odrekao zimovanja u korist puta u Francusku)
      Vrh

Slične teme

1. 51. Rodjendan Renaulta 4 - Arandjelovac 8-9 septembar 2012
    Autor Whitesnake u forumu Okupljanja, putovanja, izleti...
    Odgovora: 54
    Poslednja poruka: 09.09.2012, 16:45
  2. Pare za put u Francusku
    Autor San-Sale u forumu Chit Chat
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 16.01.2011, 12:30
  3. Srećan Rodjendan
    Autor Lepojka u forumu Okupljanja, putovanja, izleti...
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 03.08.2010, 18:44
  4. MOVED: Sretan rodjendan!
    Autor serz u forumu Café
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 03.08.2010, 12:38
  5. R4 kao poklon za rodjendan
    Autor stefan r4 u forumu Generalna diskusija
    Odgovora: 31
    Poslednja poruka: 10.02.2010, 15:17

Tagovi za ovu temu

Vaš status