a na kojih 25 R4 ti mislis? ? ???? ako se toliko nakupi zajedno iz Srbije, Hrvatske, BiH i Slovenije bice dobro...San-Sale kaže:
a na kojih 25 R4 ti mislis? ? ???? ako se toliko nakupi zajedno iz Srbije, Hrvatske, BiH i Slovenije bice dobro...San-Sale kaže:
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Baš sam hteo da primetim, ev. 15 auta iz nabrojanih zemalja, ako i toliko...
Ajde sad, kao da niko neće da ide. Uostalom u svakom autu će biti u proseku troje. Pa stim u vezi našao sam hotel za tročlanu ekipu, za relativno male pare. Ima sve, krevet, parking, internet, bazen i SAT TV. Evo linka pa razmislite.
http://www.viamichelin.com/web/Hotel...1&strPersons=3
Evo i rezerva za svaki slučaj, malo skuplja, al opet nam odgovara.
http://www.viamichelin.com/web/Hotel...=3&poiNumber=9
Dobro necemo sada nagadjati koliko automobila ce biti mislim da je deset veliki uspeh no videcemo...
E sada je vreme za spustanje na zemljuSto se prenocista tice ovom rutom nam do granice nemacka francuska koju neko pominje bez pauza (i bez i jednog kvara) treba 11 do 12 sati voznje sto slozicete se necemo moci da izvezemo i sada dolazi placanje danka izbegavanju auto puteva. Sta vise pocinjem da se pitam da li je realno da se ova deonica izveze za dva dana? Sve ali 22 sata voznje u idealnim uslovima u dva dana bez ikakvih pauza je van svake pameti to mu dodje 11 sati dnevno plus pauze po jedno dvadesetak minuta na svakih dva sata to mu dodje 13 sati u putu a to je previse i za suvozaca o vozacu necu ni da govorim tako da mislim da ce morati da se uvede josh jedan dan vise ili se vracamo na auto puteve.
Deep Purple - Highway Star[Original Live]
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Ne!
dan vise/auto put (nepotrebno precrtati)![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
Ne znam za vas, ali ja sam spreman i za 12 sati vožnje, ipak idemo kao tim, pa će biti i više vozača što znači da neće jedan vozač stalno voziti. Ako svi glasaju za dan više, onda se i ja slažem, ali s obzirom da će na čelu kolone biti ovaj maltretator što ima veliki broj farova i ostalih sijalica, vozićemo dok on ne kaže "Ne mogu više"![]()
Sale
1. nisam spreman ni na sta sto moze ugroziti neciju bezbednost
2. ne zaboravi koje ce temperature biti
3. imacemo i starije clanove za volanom a koliko god oni bili mladi duhom i dobrog zdravlja moramo misliti na njih
4. neke posade ce imati samo jednog vozaca, a nekima je i auto navikao na miskovu ruku pa volan poskakuje kad je nema
5. razmisli malo racionalno i uporedi taj put sa nekim slicnim na kom si bio recimo kako se osecas kada ides u daleko blizu crnu goru i da li putujesh danju ili nocu? i kako se osecas posle tog putovanja pa razmisli o dva ipo puta vecoj deonici gde ces putovati iskljucivo danju!
necemo da se preganjamo nego dajte da racionalno razmisljamo i dodjemo do nekog zakljucka i resenja.
An Error Has Occurred!
Ja sam za što kraći put, mislim vremenski, pošto nisam siguran koliko ću slobodnih dana moći da iskombinujem...mada, ako treba, tu je i bolovanje![]()