Mudro zboris Gavrilo,200km je ok,da odmorimo makine!![]()
Mudro zboris Gavrilo,200km je ok,da odmorimo makine!![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Potpisujem...Gavrilo kaže:
i baš tako kako si rekao, samo laganini... da i vidimo nešto, da protegnemo noge, jer nama iz Kv Crew-a rukovodstvo kluba neće da da CeBejke, a mi moramo da se nekako zezamo, pa bi nam ti odmori bili baš onako po volji....
Dobra primedba...John Doe kaže:
Serz hvala ti na podršci, a renopelom ću ići ako ne bude tog kombija koji treba da ide sa delovima i naravno postoji mogućnost da brat i snaja krenu sa mnom (ipak će to biti lepo krstarenje Evropom). U slučaju da oni ne idu, nadam se da će biti mesta kod KV CREW.![]()
pivo će moći kod mene, renoopel kod mene u dvorište isto ima mesta, a ti možeš da biraš sa kim ćeš...
![]()
[/quote]
Potpisujem...i baš tako kako si rekao, samo laganini... da i vidimo nešto, da protegnemo noge, jer nama iz Kv Crew-a rukovodstvo kluba neće da da CeBejke, a mi moramo da se nekako zezamo, pa bi nam ti odmori bili baš onako po volji....
A sto bi vam dale???![]()
Ni mi nemamo, i necemo da trazimo od nikog...
Imamo Evropsku POLICE SPY tehniku...![]()
The best feelings are those that
have no words to describe them...
Ne bih bilo na odmet poneti (ako ima naravno) i radio stanicu (toki voki) da stalno u vezi budu prvo i zadnje vozilo u koloni. Ne bih bilo loše polako na jednom papiru pisati šta sve poneti, jer se u zadnjem trenutku uvek nešto zaboravi.![]()
Radio stanice (toki-voki, CeBejke) su delimično obezbeđene, ništa ne brinite, radi se korako po korak. Rukovodstvo radi.....
Zna Neb Mes, da ne sirim temu u nedogled sa svakim korakom, jednostavno rekao sam, komunikaciju cu obezbediti i to je to![]()
Samo mala ispravka Serz, u FR smo 3 noci ili cak 4 jer skup traje 3 dana koliko sam upucen![]()
Sale uzmi neki r4, da ne stojimo na putu ako se pokvari taj tvoj 600ccm vise
![]()
pu pu
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Mare, ne bih više da idemo ušto se tiče mog auta, samo da ti kažem da ja nimalo ne sumnjam u njenih 1686ccm, može samo da se isprlja pa da ga odvezem na pranje, inače ništa više.
![]()
![]()
serz negde si se zabrojao ne ide se na ovaj put da bi se u francuskoj ostalo samo jedan danserz kaže:
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,