Valjda je to to![]()
Valjda je to to![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Od mene cca 1750km... dakle jedno 4 rezervoara u jednom smjeru i 4 u drugom sto bi bilo jedno 150 eura samo za gorivo (po nasim cijenama)+ jedno 200 za putarinea spavati se moze i na ledini
![]()
E pa sada u potragu za sponzorima![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
A na koji žiro račun da uplate pare?![]()
Tajni savetnik KV kru
John Doe kaže:
Koliko sam ja shvatio tog msje Portrona to je deo toga, a trebalo bi da bude još nešto, a kad i šta - još se ne zna. Mislim da je još prerano da ga smaram ponovo, a onomad sam Johnu dao kontakt da pusti buvu Englezima da ga i oni cimnu - Portrona, pomenutogserz kaže:
Jel bilo nešto od toga, Johne?
Tajni savetnik KV kru
Kod Engleza sam i nasao, nesto se komesa ali nista jos konkretno.serz kaže:
![]()
ovih dana šaljem maltretatoru i tihom ćutljivom itinerar puta BEZ plačanja putarina sve na putevima kad uletite u EU
i sa još manje kilometara
a da se razgovara, bogme, razgovara se
![]()
Kako da se SASTAVI susret u Francuskoj 15.,16. - 17.07.2011 bar jedan dan a u povratku sa Trškim danima i Novom mestom 18.07.2011 te 19.07.2011
Barem da jedan dan Francuskinžama naš Il'dottore može pokazivati morski krastavac a na povratku ŽMBK & NM sa slavjem![]()
![]()
Od početka, pa dokraja proizvodnje naše nam najbolje i najlepše Četvorke.
![]()
![]()
![]()
![]()
A oko onog k'o žiroračunazaputufrancuskinžu: daj mi Pašone pošalji broj na privatnu poruku taj broj žiroskopera, da se može nešto ubaciti za pripremuPara, mislim
![]()
Familija je samo jedna
i još nešto: jeste l' vi bre primetili DANAŠNJI DATUM? 20102010. Filatelisti, naval'te k'o blente, ovo se NIKADA VIŠE neče ponoviti. NIIIIIKAAAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAVaži i za sve one, koji nisu filatelisti, al' bi hteli nešto za unučad...![]()
katraš kaže:
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Danas se cuo sa frmom, pa malo razgovarali i o putu u Fr. Ja sam nekog optimisticnog misljenja da je ovo izvedivo sa 600 eura, dakle samo put, putarina, hraniti se kao vrabac i spavati u cetvorki/vreci/satoruSta vi mislite?