E neka si nam kazao - svaka ti dala. a jel može za nas sa jeftinijim ulaznicama.
E neka si nam kazao - svaka ti dala. a jel može za nas sa jeftinijim ulaznicama.
Tajni savetnik KV kru
Serz ja bih najradije svakom dao po jednu, ali jedna je oko 20e i to ste je neb mes nasao neke stare zalihe u Neptunu u Kraljevu, kazem nekako cu izgurati 5-6 ali dalje teskoKome treba za neke namene van tog puta (kao meni, no ne treba mi bas toliko al ajd) neka kupi sebi a ucinice dobro svima... A korisna je stvarcica umesto mobilnog na milion mesta, doduse domet je takav, al je komunikacija za dz
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ma ne, pogrešno ste me razumeli. Nisam mislio da se svima deli nego da objasnite (Nebmes, a i ti) da li je to sistem PTT koji postoji na nekim modelima mobilnih telefona i ako jeste da li zavisi od mobilnih operatera i koliko košta.
Tajni savetnik KV kru
Ama nije, to PTT što ti spominješ jeste isti sistem, ali taj na mobilnim radi na mobilnim koji to podržavaju, i radi samo ako se mobilni "vide", a ovo je Brondi toki voki/CB stanica, radi na istom principu, ali ove su malo unapređene pa imaju Voice to Talk, znači da ne moraš ništa da stisneš da bi te onaj drugi čuo. I potpuno je besplatno.
E sad kako PTT funkcioniše na mobilnim nisam nikad provalio (skoro svi stari simensi su to imali), tako da je moguće da to kod nas nije omogućeno od strane operatera, dok moj ćale priča da to kod njih u Dojču funkcioniše savršeno...
PTT u mobilnoj telefoniji mora biti podrzan od strane telefona, zatim i od strane operatera. Mobilni rade na frekvenciji od 900 ili 1800 ili 1900MHZ i ptt opcija je moguca ako se telefoni nazale u okviru iste bazne stanice ako je operater omogucio. (bazna stanica laicki je kada isto pise na ekranu tj mesto gde se nalazite tipa vracar, vracar na oba telefona).
PMR stanice ili tokivoki kako ga mi zovemo rade na od 446,00625-446,09375 MHZ i to je to. Komunikacija je besplatna i dozvoljena za Evropu, Aziju i severnu Afriku.
![]()
Stari simensi koji nisu imali kartice i radili na gsm-450 su mogli da upadnu u ovo polje besplatne komunikacije, pa je fabrika verovatno ostavljala i takav modul
Jesmo sada zavrsil isa komunikacijom, aj da vidimo gde spavamo i kako, i da pravimo ono od cega se zivi, prezentaciju, da do sajma automobila startujemo sve firme koje hoce, a onda da u ime klub zaredja nas par po sajmu od standa do standa![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Sajam,odlicna ideja!
KV CREW ako moze da pomogne nekako,tu smo!![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Može - naranite prasići i ne dirajte dugmići![]()
![]()
Šalu na stranu taman da se aprilsko okupljanje napravi 2. aprila i to na Sajmu jer je sajam od 25. maja do 02. aprila. Pa još kad bi moglo da se ugovori sa organizatorima sajma neka mini prezentacija R4 i 50-og rođendana... pa neki programčić, pa prigodni flajeri... pa se Renou Srbija to predstavi ranije, a onako usput se napomene da će glasnogovornici i članovi Kluba svima da pričaju da oni (Reno) ništa, ništa ne daju za put i proslavu...![]()
![]()
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
Ma ima na uato da nalepim da nam reno NIJE SPONZOR !!!!!!!
Ja ću da dođem BUBOM....![]()
![]()
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Ma mogli bi i neku estradnu zvezdu da dovedu na sajam.....serz kaže:
![]()
![]()
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=hcP6AXAMR8A[/flash]
![]()
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=KXOWPVT7rDk[/flash]