Imam jasve točkove namešteno, ima da pali, ako ne onda kantom benzina po njemu, bruji bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrr, a ako je pored i mačka, onda ona zalaje WWWWWWWWWUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFF, pa sad to radilo il' ne radilo, ono ostaje u mom dvorištu, da imadem kanturinu sa crevko na'ladnjak da se ladi ko lizaljka sladoleda u letno doba iznad 35 stepeni gospod'na Celzujovega a ako neće da ladi, onda buuuuuuuuššššššššššššiiiiiiiii sine, buuuuuuuuuššššiiiiiiiii. Ko ja na putu
Ajmo, nemojmo ga totalno zažebati, 'oče čovek da proda neki krš. Djordje...........di si![]()
![]()

sve točkove namešteno, ima da pali, ako ne onda kantom benzina po njemu, bruji bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrr, a ako je pored i mačka, onda ona zalaje WWWWWWWWWUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFF, pa sad to radilo il' ne radilo, ono ostaje u mom dvorištu, da imadem kanturinu sa crevko na'ladnjak da se ladi ko lizaljka sladoleda u letno doba iznad 35 stepeni gospod'na Celzujovega a ako neće da ladi, onda buuuuuuuuššššššššššššiiiiiiiii sine, buuuuuuuuuššššiiiiiiiii. Ko ja na putu
Citat