Kupujem motor za Renault 4 TL Special 1978 god 845ccm 25KW BEZ Menjaca , Hvala !!!![]()
Kupujem motor za Renault 4 TL Special 1978 god 845ccm 25KW BEZ Menjaca , Hvala !!!![]()
Renault 4 TL Special
061-289-90-42 e-mail Ivan.Gigabity@hotmail.com![]()
Renault 4 TL Special
Sa ili bez glave![]()
Sa kučiščem menjača il' bez? Imam neki polovni koji nije hteo da uzme onaj Hun, nema ulja, nema neki zbčanik za drugu brzinu, rastavljen, al' kompletan, radi. Il' menjam za zic od Ronsona![]()
Kompletan MOTOR
Renault 4 TL Special
Jel oćeš da napraviš svoj R4, i da ga ne prodaš ?Ilke kaže:
Ilkejel' ti to motor il' menjač ? Jel' ti to nešto zabrljo ko onaj maltretator sa genearološkom il' što?
![]()
Ljudi resio sam da ostavim za sebe Reno jer sam razmisljao i da ga prodam za 150e nemogu naci za te pare ovakvog i zato cu ubaciti drugi motor u njega prefarbati registrovati i voziti se ubaciti plin i posecivati Reno 4 skupove nadam se da ima neko ko bi mi pomogao da nadjem motor !! ???
Renault 4 TL Special
Resio sam da ga ostavim za sebe skupicu ja druge pare za motor a sada i ovako ide zima pa bar da imam cime da se vozim a i kisa je non stop realno auto mi je sada koristanAttila kaže:
Renault 4 TL Special
Dobro što je koristan, iako trebaš motor za njega i nema glavu, al' ako ga okreneš okomito, eto ti ručica menjača, ona ti je k'o kišobrana drška, pa tad imaš veeeeeliki kišobran na točkovima i ideš lepo korzom i svi te gledaju k'o čudo sa druge planete i tako ti je vrlo koristan, jerbo kod tebe nonstop pada kiša.
Al' imadem ja jedan manji kišobran ako ti treba za kišu. A za motor imam ventil. Izduvni.