za sada izgleda ovako. ima rdje, spusteniji je nego sto treba (bar mi se tako cini), ali nadam se da cu uspeti da ga sredim![]()
za sada izgleda ovako. ima rdje, spusteniji je nego sto treba (bar mi se tako cini), ali nadam se da cu uspeti da ga sredim![]()
благо оном ко нема шта да каже, а ипак ћути...
Unutrašnjost ti je sasvim OK, ali nazad kod torzija biće posla
Dobar komad, a koliko ima kilometražu ?
na satu pise 148870 km, a mislim da je to pravo stanje jer sam ga uzeo od coveka kod kog je bio poslednjih 15-ak (ako ne i vise) godina. zao mi je sto je limarija otisla, ali to je danak neposedovanja garaze i pokojeg cesanja na parkingu...
evo jos neka slika
Ovaj auto bi trebalo da je godiste posle 1990 cudi me da je u ovakvom stanju,samo polako ako treba majstor nacicemo![]()
......we are the first to program your future......
Po mome je ova Četvorka, jedna između poslednih koje su izrađene u Novom mestu.Zato ima onu naleku na zadnjo haubi.Stanje je napram godina, jako loše.Trebače puno vremena da se sredi.Nadam se da je došla u prave ruke,pa da če vidjet sad bolje dane.Ovde na forumu češ pronači sve, djelove i majstore, da ne zaboravi i ekipu furuma koja če uvek biti uz tebe.
![]()
![]()
![]()
Moja crvena dok je bila plava je imala ovo Type2 a iz 1988 je.
i ova je 88 godiste. znam da izgleda lose, mada me svi ubedjuju da i nije toliko losa. pogotovo kad se provozaju
nadam se da cu u skorije vreme poceti da je sredjujem (ah, te finansije...) i redovno cu obevestavati o napredovanju radova. a kada je malo dovedem u pristojno stanje idemo na
bio sam kod majstora, dogovorio zamenu zadnjih blatobrana i zadnjih vrata. procenjeno je, zajednickim snagama, da su amortizeri za zamenutakodje, majstor rece da su torzije ok i da sa autom mogu gde hocu. posto je majstor preporucen na ovim stranicama, nema razloga da mu ne verujem
znaci, auto je
samo da se malo kozmeticki dotera i eto srece![]()
![]()
![]()
Super!![]()
![]()
samo naprijed i obaviještavaj nas,naravno sa slikama![]()
tri puta pilim. . . tri puta kratko. . .