Ovu temu otvaram da bih pokazao da NEPOSTOJI glupa tema.... i da nisu sve cetvorke bas izrandjale i istrosene......stoga.....![]()
Ovu temu otvaram da bih pokazao da NEPOSTOJI glupa tema.... i da nisu sve cetvorke bas izrandjale i istrosene......stoga.....![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Cetvorka nikada ne moze d bude izandjala i istrosena ona sto je starija to je bolja,kao vino.
Evo moj sada ide bolje nego kada je bio nov,sto dokazjuje moju konstataciju.![]()
Vidim ja da ova tema nece zaziveti posto se pojedinci izgleda plase da hvale svoja auta ...Nemoguce da od svih clanova nema niko kome Reno nema bar jedan ispravan sklop.....Recimo BRANIK....
Ili se plasite da ureknete svoje vozilo....
![]()
Ko bre da ne hvali? Samo gledaj ti moju Caricu, il' bolje, dođi pa da vidiš kako se uzimadu pehari, pohvale, ženski uzdisaji...
Uvek gde je nova budaleština, eto i mene tamopa i na ovoj temi. A sad ljudi, naval'te sa hvaljenjem. Čekamo da vidimo vašu fantaziju u rečima za vašu Četvorku. K'o u stilu: moja je takog niskog glasa na auspuhu da je čuvam u podrumu
ili
moja tako ljuto izgleda da ju vežem za lanac
itakodalje
Ma ja mojoj pogledam samo u felnicei sve joj je oprosteno,plus u dva dana je presla 1000km bez problema,hvala joj!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
E to je duh pravih ljubitelja R-4 A ne samo joj mene kuku mene joj te crklo ono kaput ono....Ma moja makina na njoj mi recimo NAJBOLJE radi SOFERSAJBNA sve bube je pobila.....
![]()
u Kociza je piksla neunistiva,samo nju nisam menjao!
A svaki dan se bori sa teskom vatrom,a nema termostat.
23god, 1 stao na 70000km kad je prezupcio i jos 2x kada su mi platine pukle i zaglavio termostat, samo sto tad nisam umeo to da resim... Ablender tj onaj dzojstik radi savrseno![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Sta da vam kazem moja Gvozdika me je dvelo od Jagodine do Vranja na tri klipa.![]()
ja sam isao i sa dva klipA JER sam imao samo dva kabla za svecice i jedan za bombina to je duga prica a makina sad ide bojje nego nova gledaj klip Video0063