pozdrav svim ljubiteljima 4evo malo i mene ovde,nadam se da cu vam pomoci ako nesto budem mogao
pozdrav svim ljubiteljima 4evo malo i mene ovde,nadam se da cu vam pomoci ako nesto budem mogao
Dobrodosao![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Hvala ti, ali nama nema pomoći osim ako imaš jake veze u Renou ili kod dobrih psihoterapeuta. A slobodno se predstavi, ne ujedamo... makar ne odmah![]()
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
Pozdrav iz mađarske
A jel' možeš bar nešto i više o sebi ? Da li imaš R4 (ako imaš satvi neke fotografije), malo više informacija (ne treba nam broj cipela ili slično), ali mislim da si se malo šturo predstavio.![]()
Добро дошао у клуб.......Слободно убоди прстом још које дугме на тастатури.....
Поздрав од SAO KV CREW...![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
vozim r4 gtl 91 god bas ga sada nesto namestam i tako..imam 23 god janko se zovem volim rendzera vidim da ovde ima jako lepih automobila nadam se da ce i moj biti blizu![]()
aj da vas pitam kada vec kucam,da li neko ima da proda tapacirunge sa zadnjih blatobrana i bravicu od gepeka? pozz jos jednom.
serz nemam nikoga u renou ali zato imam jako dobrom majstora koji je isto ljubitelj renoa 4 jako dobro radi i preterano je pedantan i nije skup uopste,pa eto mozda i to pomogne nekome![]()
E, dobrodošao. A pošto nečeš da se predstaviš kako treba il' tako to, evo linka
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A7...80%D1%83%D0%B3
pa gledajte odakle nam je nova prinoda u Familiji
Oće Bilsergleone maltretator da te ubije k'o zeca...![]()
Dobrodošao još jednom i pozdrav sa severa![]()
Dobrodošao!![]()
e pa ja nisam znao da vas i to zanima gde je curug mislio sam da svi znaju gde jeevo posto se nisam "lepo" predstavio ispricacu vam vic jedan
pitao bog lalu....lalo gde je curug
lala:ta necu da ti kazem
bog:lalo gde je curug ja sam bog
lala:ta necu da ti kazaem
bog:lalo kazi mi gde je curug neces ici u raj
lala:ta neces ni ti u curug![]()
pozdrav svima jos jednom