Renault 18 sredjivanje - Strana 4
Strana 4 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 40 od ukupno 45
    Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

Re: Renault 18 sredjivanje

Huuuh... ne znam prosto odakle da pocnem al' mislim da ce biti najbolje od pocetka...

-Mislim da je preskupo davati 6200rsd za cev izmedju prednjeg i zadnjeg lonca i za zadnji lonac.Imas "Kulicev" auspuhpristojnog kvaliteta sa pristojnom garancijom po ceni: zadnji lonac 2500-3000rsd, vezna cev 1800-2000rsd, a ovih preostalih 1200rsd stavi u dzep za nesto od sledecih stavki
    -To sto volan ima lufta moze biti i da je otisao krst volana ili sama letva.Plocice npr. mozes kupiti za onih 1200rsd od oauspuha(dobro, treba jos malo dodati), a majstora ne mogu da ti preporucim, jer nisam iz BG-a.
    -Ocisti karburator, proveri i da li je ler dizna na njemu zapusena pa je produvaj pa pogledaj kako se ponasa... To sto se trese proveri kakvi su mu nosaci motora, da nije neki istrulio pa pukao i da li su izbalansirani.
    -Ne znam da li pasu sa R4 evo covek prodaje felne FELNE(klikni na FELNE)pa ga kontaktiraj na PM ili ako ima negde broj telefona.
    -Sto se tice majstora tu ne mogu stvarno da ti pomognem, jer nisam iz BG-a, ali sam siguran da ce se vec neko javiti od Beogradjana i po tom pitanju.
    -Trap obavezno sredi zbog guma i zbog felni.
    -Kod bravice, na sta tacno mislis, na samu bravicu ili na mehanizam u vratima(ispod tapacira), ako je mehanizam u pitanju onda trazi komplet vrata, mozes naci za 20-25eura sa staklom i komplet mehanizmom, pa kad vec farbas i njih usput odradi, posto ako budes trazio sam mehanizam iz vrata, em sto ces ga tesko naci posebno, em sto ces vise zivaca i strpljenja potrositi nego para.
    -Za sedista zaista ne znam sta bih ti rekao, ja sam prednja nova za R18 uzeo u Banjaluci na autootpadu, ali bas bukvalno nova(sa najlonima, nije sedano na njima...) za 50KM(25eura) e sad ne znam da li ces ti imati takve srece da naletis na tako nesto, niti znam koja jos pasu u njega.
    -Za retrovizor pregledaj malo po forumu temu Prodajem(klikni na prodajem) mozda neko prodaje od R4.
    -Sto se tice farbanja stvarno pojma nemam.

ps otvori svoju temu u ovoj oblasti foruma, ubaci neke slike, a moderatori ce vec prebaciti ove postove.

Pozdrav
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Hvala silno za sugestije...

Kulica sam zvao da pitam i ispadne 5750, ali ne moram da prelazim 40km do servisa... Inace, razmisljam i o varijanti kod Vlajkovica za auspuh od dekapiranog lima za 5150...

Otvoricu svoju temu, a slike kacim samo malo da bude lepse vreme pa da isfotkam limuzinu... Hvala...

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

Citat VlaDr18TL kaže:
    Hvala silno za sugestije...

Kulica sam zvao da pitam i ispadne 5750, ali ne moram da prelazim 40km do servisa... Inace, razmisljam i o varijanti kod Vlajkovica za auspuh od dekapiranog lima za 5150...

Otvoricu svoju temu, a slike kacim samo malo da bude lepse vreme pa da isfotkam limuzinu... Hvala...

Pojma nemam za taj od dekapiranog lima kakav je, nisam imao iskustva sa njima.
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Imam ja silu delova za R18 i stari i novi tip. poslao sam ti poruku sa podacima na PP

Inače to što se guši verovatno je zatisnut karburator,probaj da odeš kod nekoga da ti očisti,pa onda proveri,kablove,svećice da nije negde nešto sumnjivo...
    To što zatrese verovatno su ti stradali držači motora,proveri da nije u tome problem.

Lonac zadnji slobodno stavi od "keca" ne fali mu ništa,nov je 700 dinara.Ja sam imao sreću da sam dobio uz zadnji auto prohromski auspuh,inače sam pre njega "terao" od golfa,keca...samo ako znaš malo oko mehanike,svašta može da se nabudži!

XE xe xe,nisam video iznad da je sloba napisao skoro "u dlaku" iste simptome.

Nije me bilo dugo zbog silnih obaveza,u medjuvremenu sam sredio renoa i kupio još jednu 18-icu sa plinom koja je bila "čuknuta" tj cela strana je bila uvaljena i bila je onako "old school" look.
    Ovih dana završavam i nju pa ću okačiti slike od obe.
    Pošto mi crni ne treba sada jer imam 2 komada,najverovatnije će na prodaju...

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Odličan posao, samo napred...

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Odlicno bas lep
    ......we are the first to program your future......

Renault 4 Alpine Avatar od  San-Sale
    Član od
    06.04.2008.
    Aktivnost
    04.05.2014
    Godine
    40
    Slike
    10

Svaka čast, samo bih te molio da malo objasniš te LED modifikacije, koje si sijalice stavljao i koliko te je koštalo.

Slične teme

1. Prolećno sredjivanje
    Autor Ragnotti u forumu Garaža
    Odgovora: 29
    Poslednja poruka: 12.03.2013, 11:17
  2. Unutrasnje sredjivanje
    Autor smičko u forumu Enterijer
    Odgovora: 38
    Poslednja poruka: 25.10.2008, 18:30
  3. Koji auto git za sredjivanje auta
    Autor novii u forumu Šasija / Karoserija
    Odgovora: 0