Huuuh... ne znam prosto odakle da pocnemal' mislim da ce biti najbolje od pocetka...
-Mislim da je preskupo davati 6200rsd za cev izmedju prednjeg i zadnjeg lonca i za zadnji lonac.Imas "Kulicev" auspuhpristojnog kvaliteta sa pristojnom garancijom po ceni: zadnji lonac 2500-3000rsd, vezna cev 1800-2000rsd, a ovih preostalih 1200rsd stavi u dzep za nesto od sledecih stavki
-To sto volan ima lufta moze biti i da je otisao krst volana ili sama letva.Plocice npr. mozes kupiti za onih 1200rsd od oauspuha(dobro, treba jos malo dodati), a majstora ne mogu da ti preporucim, jer nisam iz BG-a.
-Ocisti karburator, proveri i da li je ler dizna na njemu zapusena pa je produvaj pa pogledaj kako se ponasa... To sto se trese proveri kakvi su mu nosaci motora, da nije neki istrulio pa pukao i da li su izbalansirani.
-Ne znam da li pasu sa R4 evo covek prodaje felne FELNE(klikni na FELNE)pa ga kontaktiraj na PM ili ako ima negde broj telefona.
-Sto se tice majstora tu ne mogu stvarno da ti pomognem, jer nisam iz BG-a, ali sam siguran da ce se vec neko javiti od Beogradjana i po tom pitanju.
-Trap obavezno sredi zbog guma i zbog felni.
-Kod bravice, na sta tacno mislis, na samu bravicu ili na mehanizam u vratima(ispod tapacira), ako je mehanizam u pitanju onda trazi komplet vrata, mozes naci za 20-25eura sa staklom i komplet mehanizmom, pa kad vec farbas i njih usput odradi, posto ako budes trazio sam mehanizam iz vrata, em sto ces ga tesko naci posebno, em sto ces vise zivaca i strpljenja potrositi nego para.
-Za sedista zaista ne znam sta bih ti rekao, ja sam prednja nova za R18 uzeo u Banjaluci na autootpadu, ali bas bukvalno nova(sa najlonima, nije sedano na njima...) za 50KM(25eura) e sad ne znam da li ces ti imati takve srece da naletis na tako nesto, niti znam koja jos pasu u njega.
-Za retrovizor pregledaj malo po forumu temu Prodajem(klikni na prodajem) mozda neko prodaje od R4.
-Sto se tice farbanja stvarno pojma nemam.
ps otvori svoju temu u ovoj oblasti foruma, ubaci neke slike, a moderatori ce vec prebaciti ove postove.
Pozdrav![]()

al' mislim da ce biti najbolje od pocetka...
Citat