vidi, ako vintere mogu preko debelog brda to je onda to
vidi, ako vintere mogu preko debelog brda to je onda to
благо оном ко нема шта да каже, а ипак ћути...
Odlican roadtrip, znaci WinterA rules
i ja ih imam na sva 4 tocka
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Mnogo mi se svidja ovaj izlet, posebno sto znam te puteve i mogu misliti koliko si uzivao, ako si sada tamo bez lanaca isao, znaci da vlasniku r4 ne treba bolja guma za zimu, zaista sve preko toga je preterivanje![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
nisam imao vremena za duzi izlet.. planirao jos jedno mesto,isto neko jezero da obidjem ali kad sam video uspon i put sa 15ak cm snega,kojim niko nije prosao..nisam imao 00
nije bilo dovoljno mesta za zalet pa drugom da probam..
pa gume su prosle danas sve testove,temp -3,sneg,led..
a za teze uslove ni lanci ne pomazu na 2wd..
zbog svega ovoga ne volim kad neko spusta r4.. auto sa vise lica,u gradu je smekerski old tajmer a danas se transformisao u discovery/jeep wrangler
Šta, propuštao ti je platneni krov, jel?![]()
Kakav, bre wrangler, to je willis u pokušaju, šminkerski. Sa onolikim točkovima i motorom i moskvič bi išao. Ali lepo je da si se ti provozao kako valja.![]()
Tajni savetnik KV kru
neka cika wranglera,kad pogledas ove gay suv-ove i ostale kugewrangler mu dodje kao tata [brada]
koristite ovaj sneg ljudi
Lepo, baš fino, lep izlet i fotke su rekle sve o uslovima. Al' vidim ja, da nemate milosti do svojih ljubimica, Moja Carica čući pod krovom i samo čeka, da prestane kod nas zasipavanje snegom, da se osuše putevi i da se pokaže sunce (šta već to bi). Evo, trenutno (6:42) je u Stavčoj vasi -12 a visina snega 60 cm. A za popodne kažu meteorogističari: bit će još snega
Pa dokle, majku mu...
Pa, sad, snegoljubci: dođite pa da se provozate malko po našim uspončicama i brdašcima.
I ti si nekikatraš kaže:
![]()
Umesto da si zvao na kuvano vino i rakiju ti nas zoveš da se grudvamo....EH TI POLITIČARI
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
pa i ja da imam tl-a ne bih mogao ovako da vozim..isto bih cekao da prodje zima,mozda par voznji po nekom utabanom snegu
a gtl mi je bas za ove stvari..
ovo je dzip i tacka
![]()
![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ