Fr, 50. rođendan, jel idemo, drugari? - Strana 5
Strana 5 od 9 PrvaPrva 123456789 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 41 do 50 od ukupno 84

Re: Fr, 50. rođendan, jel idemo, drugari?

Za prevodioca iz Francuskog trebamo nekoga k'o govori barem bolje od mene. A moja znanja jezika je ovakva:

nemački - b.p., engleski - b.p., italijanski - srednje, francuski - takotako, srpski - pojma nemam, hrvatski - isti đavo samo sa drugim rečima, španjolski - pa rođen sam u Južnoj Americi, portugalski - voleo bi da znam, slovenski - uvukli me moji u ovo ludilo, nisam ja kriv
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  doctor
    Član od
    27.02.2009.
    Aktivnost
    08.10.2021
    Godine
    41

NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

A ovako, bogami, će da se NAS sečaju sudioniki okupljanja u Thenayu u julu 2011, kad budemo već otišli odande, i glumatariti kod mene u biblioteci tri dana na novoj lokaciji u Gradencu

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=lYnhckZcllU&feature=related[/flash]
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Ljudi ja sam se potpuno zagubio sa ovim rutama, koja koliko para ili sta, dajte neke najbolje 3 sa troskovima i da glasamo
    Ne pravim se lud, stvarno vise nemam pojma

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.

Eeeeeh,blago vama, ali ko nema TNG, nahebo je, sreca te ja nemam ni TNG, a ni benzin, znaci nemam ni dizel, :))), salim se ja malo znate me, ali stvarno vam zavidim ko ide iiii, srecan put
    Mr.4

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Citat Whitesnake kaže:
    Ljudi ja sam se potpuno zagubio sa ovim rutama, koja koliko para ili sta, dajte neke najbolje 3 sa troskovima i da glasamo
    Ne pravim se lud, stvarno vise nemam pojma
    Pa po meni mislim da je najbolja ova kroz Nemačku, em znam jezik, em nema ograničenja i putarine, ali je na autobanu totalno bez veze voziti u koloni kamiona (LKW), a da se silazi na pokrajinske puteve nema pojma, tako da glasam ako treba i kroz Švicu...
    Usput, tko nema šator, jeftino se mogu nabaviti i u Austriji i u Nemačkoj...

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

Posto vidim da rute veoma variraju i da se iznose neki predlozi koji bash i nemaju neku realnu potporu resio sam da iznesem mojih par teza o ruti:

1. najlogicnije je ici preko Italije jer se ako ne racunamo Sloveniju i Hrvatsku koje mozemo okarakterisati kao nase prolazi samo kroz Italiju i naravno Francusku. Ne treba komplikovati stvari bez neke vece potrebe iz vise razloga a kao jedan od ozbiljnijih zamislite da vam se auto pokvari tako da ga ne mozemo servisirati! Mislim da je mnogo bolje da ostane mogucnost slepanja od Italije do Slovenije nego od Nemacke do iste jer se mora proci i kroz Austriju a to ce onda mnooogo vise kostati (naravno ovo je jedan ekstremniji primer do koga nadam se nece doci).

2. sto se tice koriscenja tj kako neki predlazu ne koriscenja auto puta glupo je i nabrajati razloge protiv ali recimo ovako: i sa iskljucivim koriscenjem auto puteva realno je da se stigne za tri dana, svaki izlazak sa auto puta ukoliko nije onaj na kraju dnevne rute moze dovesti do toga da da se na cilj i ne dodje u zadatom roku, u zemljama zapadne Evrope su veoma rigorozne za nepostovanje ogranicenja i kod njih nema tolerancije vec ako je na znaku 50 to znaci 50 i tacka. dakle za 51-60 km/h kazne su od 20-726 evra, auto put=manje opterecenje vozila=manja mogucnost kvara , cilj je da se na skup dodje sto odmorniji...
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

a valjalo bi ipak da se nesto i vidi, a ne da se jurca. Po meni je bolje krenuti i dva dana ranije i doyiveti neyto lepo nego se jurcati po autoputu...

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

tri dana za odlazak (+verovatno jedan dan krenuti ranije zbog kvarova) + dva dana manifestacije + tri dana za povratak = 9 dana josh ako se krene ranije zbog razgledanja??? mislim da neki nece moci da odvoje toliko vremena + razgledanje treba ostaviti za povratak kada ce se verovatno razgledati gradovi po italiji a za pariz ostaje taj jedan dan ranije ko zeli da ide :P
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Nas plan je da 12og krenemo iz Kraljeva za Kragujevac, noćenje, 13og okupljanje učesnika sa juga Srbije, skup ispred Zastave ili možda ispred skupštine, sveštanje automobila i učesnika i pokret za Beograd, mali odmor i skupljanje učesnika pa za Sl. Brod (pitanje je da li da se ide na Pavlovića Ćupriju, pa na B. Brod), skupljanje ekipa iz Mađarske, BiH i Hr, ručak i odmor, pa za Sloveniju (opet pitanje da li da se ide preko BiH ili autoputem), u Sloveniji noćenje i skupljanje učesnika, pa 14og za Francusku sa jednim noćenjem negde na pola puta SLO-FR, negde usput da se kupe šatori i vreće za spavanje (pošto je gore jeftinije) i otprilike da ćemo ići Katraševom rutom.
    Polazak vozila je već, nezvanično, najavljen saobraćajnoj policiji u Kraljevu, čeka se zvaničan plan i program, pa da se vidi da nam obezbede prolaz (kako uzbudljivo zvuči) i pratnju do granice. Još se radi na prezentaciji za sponzore, čekam da mi Atila pošalje skenove pa da napravimo video i PP prezentaciju.

Daće Bog da se skupe sredstva da nas pođe što je više moguće, da napravimo spektakl dostojan imena reno 4...

Slične teme

1. Ave drugari.
    Autor Ingwarr u forumu Predstavljanje
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 15.10.2009, 13:16
  2. Pomagajte drugari
    Autor siralex u forumu Kupujem
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 13.09.2009, 21:46
  3. Idemo na/u...
    Autor Whitesnake u forumu Prošla okupljanja
    Odgovora: 31