Zasto brisete temu aktivnim clanovima foruma.......
Koji je to fazon ?????
OVO JE PITANJE ZA SVE ADMINISTRATORE I MODERATORE ??????
Zasto brisete temu aktivnim clanovima foruma.......
Koji je to fazon ?????
OVO JE PITANJE ZA SVE ADMINISTRATORE I MODERATORE ??????
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Ja ti odgovaram, iako ti mozda nisam ja obrisao temu. Zato sto je uvredljiva, i zato sto je pisana pod dejstvom alkohola, ako smo Djordju brisali svakojake stvarcice, zasto ne bi i ovo.
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
1. Kako možda? Ili jesi, ili nisi?
2. I tko si ti pa da se šetaš sa Dregerom po bibliotekama, i odakle ti rezultati merenja pa da znaš da li smo bili načitani ili ne?
- nadam se da: 3- ćeš da obrišeš svoj post i pritom se izvineš!?
4- da studiraš pravo jer će te pravobranilac odrati!?
-- jer ovo što si rekao potpada pod građansko pravo samo tako, a kako sam upoznat sa istim (moglo bi se reći da smo na ri), dotakao si nešto gde te sve Beogradske reke neće oprati. Rekla/kazala, podmetanje, klevetanje, uvreda časti i imena su sporovi koje tužitelj ne gubi ako je ispunjen samo jedan jedini uslov, a ti si ga ispunio. Sad budi fin, i uradi sve ono iz tačke 3 i da zaboravimo sve ovo. Za svaki slučaj stranica je snimljena i sa video kamerom i snimanjem iz samog browsera, i pronađi na netu pojam građansko pravo, sa uvredom časti i zamisli se duboko, pa udahni i obečaj sam sebi da se više u pravnoj državi više ovako neslano nećeš zezati!
Sami ste objasnili u nekoliko tema, kako ste dosli na takvu ideju
A vi od muve napraviste slona, pa nije naš dotore završio medicinu pa da mu bake i deke donose pića za čast pre pregleda prostate...
Zavrsice i tad cemo i mi doneti pica ima disecemo Clio i da nabudzim osve u r4
Kojeg clija?
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Držiiiiiii se dotore, nemoj da priznaš dušmanima ni uz pretnje bibliotekama i dregerima.....
Prvo ne znam cime smo te uvredili i zasto si siguran da smo pisali pod dejstvom alkohola.Whitesnake kaže:
Zbog ovakvih stvari podnecemo tuzbu u opstinskom sudu u Kraljevu
unapred zahvalan
Aleksandar Pavlovic
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
too sud