Prijavljujem se za testiranje tih vozila, prvi, necu da cekam u redu![]()
Prijavljujem se za testiranje tih vozila, prvi, necu da cekam u redu![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Da ne bude zabune: Ovo "preko Serža"John Doe kaže:
je proš'o voz, a za same prijave za kamp i da li je to potebno - ne znam. Probajte se raspitati. Ja sam probao, ali organizatori samo znaju reći "15 evra platiš, ja te upišem".
![]()
Tajni savetnik KV kru
NebMes i ja nameravam ići za Rijeku posle ŽMBK-a, ne znam tačno koliko ću ostati, ali dogovorićemo se već.![]()
Ok!San-Sale kaže:
Samo i ja da se javim da dolazim u Sloveniju.Familija je familija
Sto se tice puta u Fr potpisujem sve sto je Marko rekao, sa renonisanom nismo u kontaktu od utorka, a i sad je vec kasno za svo dalje akcijanje.Uglavnom zvanican rezultat visemesecne potrage za sponzorima je NULA!
Drugim recima Reno4 klub Srbija definitivno ODUSTAJE od puta za Thenej!
Svi koji idu o svom trosku ako treba neka pomoc javite se
@Svi ostali za Slo: Dogovoricemo se u toku ove nedelje o vremenu polaska i ostalim peripetijama, moj neki predlog je da se nadjemo 11.07 do 10 kod Arene i samo polako i pun gas![]()
Jednostavno rečeno "Nije nam se dalo". Ko bude živ neka svim silama ode na proslavu 100 godišnjice. Znam ko se trudio i skidam im felnu, a komentari tipa moglo je ovako a ne tako su bili potpuno suvišni. Ja i dalje ne odustajem. Proslavićemo mi tih 50 godina, pa makar se skupili u BG-u i uz roštilj i pivo se sećali šta smo sve radili i pokušavali. Sada kada će mala ali odabrana banda zastupati NAS nije mi toliko žao, ali jedan član nije ni svestan šta će mu biti s kućom
![]()
![]()
Vidimo se kod Arene 11.07.
![]()
Vidimo se, jedva čekamo...![]()
Ranom zorom odoh na more(Rovinj)vračam se u ponedjeljak poslijepodne11.07.(nadam se)
a onda ponovno ranom zorom za Novo Mesto
Eto uz velike muke,nadam se ponovnom viđenjuČarli oladi piva ,ihajjjj
![]()
![]()
![]()
![]()
Srecan put!
Lep odmor zelim!
Rovinj je prelep grad!
Vidimo se u NM!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Dobivam puno pitanja preko PP i vidim malko panike
Bezveze. Nije potrebna. Naime stvari su ovakve:
čekamo vas u Novom mestu i ŽMBK-u otvorenih ruku, vaš je trošak samo i isključivo gorivo do podalpije, sve ostalo je na meni da sredim kako treba.
Ono što prožderete usput do nas...bolemeopćina
U ŽMBK-u čeka vas kemp Loka(pazite, ovo nije nikakva za=bancija) koji je samo za vas spremljen, da vas dočeka. I bit ćete skoro zvanično prvi kempisti pored reke Krke...a baš je danas počeo ženski bičvolej turnir koji traje do 11.07....da vidite tela (ženskih, nego šta)...a takmičenje je na Loki...
A čekaju vas još i: e, neću iz inata da kažem...nešto što dožive samo oni što idu allinclusive u Burdj El Arab...![]()
U Thenayu vas ne čeka ništa besplatno konačno je došao pravi odgovor: vi uplatite ja vas upišem.
A kod mene je ovako: ko ide dalje za frenčkonekšvithskupobrate, plača REVOZ ulaz za ekipe koje nisu podalpijske (hteo sam ja da sredim preko Renault-Revoz-a i za sve vas ispodapijske sve za putovanje, al' ste me dotukli da ćete sami, pa sad...kukajte tamo) koja želi da ide tu Thenay ulaznicukoje je sasvim bez potrebe, kao što smo sa Petrom iz Liona (neznatega i dobro je tako
) utvrdili.
Postoji jedan mali keč22, ali neću na forumu...puno gmizova...ko dođe u podalpiju i oće da ide dalje, dogovorit ćemo se mi na licu mesta uz šmarnicu i oinkoinkoink
Kol'ko je meni matorom jasno, ide bar neko iz klubareno4serbija...
A što se tiće pivkana: ladno k'o...neću da kažem opet će biti zamerke, bezveznih.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()