Mislim da je nabolje zbog ljudi da ipak bude u subotu, da se nadjemno kod Arene pa pravac u kamp u Zemunu, smislicemo tako da imamo sto manje dodirnih tacaka sa Brankovim mostom i ostalim zaristima guzve![]()
Mislim da je nabolje zbog ljudi da ipak bude u subotu, da se nadjemno kod Arene pa pravac u kamp u Zemunu, smislicemo tako da imamo sto manje dodirnih tacaka sa Brankovim mostom i ostalim zaristima guzve![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Malopre procitao i u novinama da je maraton 170g , tako da ostaje subota 16 april![]()
Deki nadam se da dolazis![]()
Mi Brođani jedva čekamo dolazak.![]()
![]()
Oooo, yeah. I nama takođe!doctor kaže:
Može! Čujemo se (SMS, ovo-ono) prije polaska i tačno utvrdimo mjesto sastanka?16 tl kaže:
Meni lično je poprilično "našpanovano" da dođemo 16-og, ali nije neizvodivo.
Nisam glasao, ali bi mi više odgovaralo da se pomjeri za 7 dana.
Baj d vej, nadam se da ću doći sa Megi, danas me opasno nasikirala...
Ima neki novi, stvarno opasan kvar, sutra ću vidjeti koliko opasan i koliko je izvodiv (€) popravak do 16-og. Nadam se da neću morati doći u Feliciji...
![]()
Prijavljam se (team R2D2).
- Tri osobe (Dr.Solex, Burazer i moja malenkost)
- Jedan bungalov
Možda dođemo dan prije (u petak, zbog posla) ali to nije fixno, svakako u najlošijoj verziji smo tamo u subotu na parkiralištu Arene.
Naravno da se vidjamo Savo, racunam da se mi iz Bg-a i neprijavljujemo posto smo tu.Moram samo naci zamenu za 16.-ti za posao al to je najmanji problem. April u Beogradu se nepropusta. Veliki pozdrav za sve cokulase i uz zelju da se sakupimo u sto vecem broju.
![]()
![]()
Juhu, znači biće nas dosta
Ajte ljudi prijavljujte se ostalo je još samo par dana za prijavu,moramo da znamo tačan broj zbog cene i hrane![]()
3 R4 iz Slavonskog Broda
6 osoba za noćenje
Vidimo se uskoro
Usput nosimo nekoliko vrsta piva![]()
Dali je to 13 sveukupno naš sretan broj?frma kaže:
![]()
Da li se štogod podrobnije zna?