doctor kaže:
E j.... jel to povlaci jos o(ne)pravdanih izostanaka KW ? :((((
doctor kaže:
E j.... jel to povlaci jos o(ne)pravdanih izostanaka KW ? :((((
......we are the first to program your future......
Tako mi "meksičkih carinskih" brkova vrlo moguće...
Počelo je da se osipa, to ne valja.![]()
![]()
![]()
Dobro, de, nemoj da si na kraj srca. Šalamala. Kakav bi to bio skup bez Kraljevčana? ???Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Tajni savetnik KV kru
Pa verovatno vrlo zabavan, em ćete imati svo pivo za sebe, a možda nalete neke alu-sirovina-felne pa uspete da ih kupite i vi ostali. Meni, ionako, ponestaje prostora za iste, sad kad je pola limarije završilo na spratu, bar dok ne napravim novu namensku garažu sve sa magacinom za delove. No, o tome drugi put...
Uostalom stvar je ovakva: Kum (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Godfather) ide sa ćerom u Grčku na more, bez svoje lepše 3/6, sam na plaži i još sa slatkim detetom, taj ima da navata sve što ima 18+ godina, ili će da im negde u hladu popiti svo pivo - totalno zabavljanje, zar ne...
Doktor- ide na mesto gde se svi vesele, a samo jedan hebe, bar zvanično. No znajući njega, taj ima da pojuri sve žensko po formuli 18+, a i pivo mu ne smeta da juri ribe, pa će o kod njega biti totalna zabava.
I sad bi ja jedan trebao sam, i to bez R4 da se spucam do Bg-a, i da sa Kalosom budem na kraju kolone gde ću San Saletu da pravim društvo, dok vi napred nabijate temperaturu, pardon kilometražu i dobro se zabavljate... Neka hvala, ovaj krug ionako nije bio za mene... Sorry društvo, vozićemo se nekom drugom prilikom kad i Doc i ja sredimo aute...![]()
Tih... šteta. A ja taman mislio da te iznenadim.
Tajni savetnik KV kru
Oooopaaaa... Mame i tate nema - odmah partyTulum... Žurka, bre...
Nema Snejka... Nema Neb_Mesa ... Sava skinuo mantiju, odnosno halju - vise ni on nije ''pop'' odnosno u Velikom Vijecu Mudraca...
Maaa daaajteee... Jos da se ''rijesimo'' Pashe kao jedinog predstavnika reda i vlasti... E to bi bila festa![]()
A steeetaaa... Sad tek vidim kako je ''z ovu bandu'' kad ljudi otkazuju...![]()
Uf, uf, uf... Mada...
Pa sta ako je Kaloleos-kaladont u diru... Mozes do grane pa se nekome utrpati... Bar ste tako mene uvijek htjeli...
Mada
je to bilo zato jer niste vjerovali da IMAM putovnicu pa ste me htjeli posto-poto švercati preko grane
![]()
-----------------
Edit Pjaf by frik... Uuuuuuuu... kaaaakav mamac...![]()
Vidi se da je Serz majstor ribolova...
![]()
Ne bi se cudio da ih je sam napravio, ono ''mušica'' za Neb_Pas_Trvu a la Speedline...
radni stolic... Maaali mali škrip (Šarafštuk... Mengela, kako se vec kaze) ono povecalo kao iz Top Secreta, set pinceta i maaaaliiih malih klijesta naspram kojih su one sto imaju bombsquad ooogrooomne i nezgrapne kao papagajke iz asortimana ''ViS BIBAZOKI'' ... I izrada mamca-mušice od limenke Coca-Cole
![]()
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Hm... ne znam... meni još piše kod Savinih postova da je on moderator.frik-ri kaže:
Biće da je neki trik - da se opustimo, a onda Savakin izvuče svoj alko-saber-tester i drekne: "Aaaaajmoooo, jedan po jedan! Svaki otpor je uzaludan!"
A iz šume iskoče Snejk i KV-crew i krenu da nam skidaju delove sa kola.![]()
Tajni savetnik KV kru
Mala promena u Hunskom team-u (ne tako značajna - pod rednim brojem 4 i 5 sa Boldom)
1.doctor+Neb_Mes_Ur_Mau @ šator
2.Pasha + dreamer_lady
3.John Doe + Belmina
4.Attila + Čaba (Freelancer) sa R2D2 + Geza + Njegova "žemska"
5.Čaba (meštar/majstor) + 2 deteta
6.Vlada + ?
7.Serž + Nina R4 Čador
8.Sawoodean+Mirko5 @ sator
9.Deniob86 + Lucija
10.Milan+Zorica+Cica+R4+noćnje u domu (ekipa iz BC na forumu poznati pod imenom"Lepojka")
11.Frik-ri ... Sa Oregonom, tj. čadorom... I Strumficem, tj. Cliomatikom,model Duja... mahanje
12.Slavko(njega znate od prosle godine) i zena mu Ana
Sutra krećemo oko 12 za Suboticu, pa posle za Sombor. U subotu ujutro krećemo dalje za SB.![]()
Serz nema da brines za felge![]()