jos svega 8 sati i 20 min do polaskaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi ima li euforije?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jos svega 8 sati i 20 min do polaskaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi ima li euforije?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima euforije, a i plašim se da se ne uspavam u nedelju nema Doktora i Ace da me ranom zorom bude. Kako lepo se KV CREW rasporedio. Doktor nas celu noć drži budne, Aca nas rano budi (pod uslovom da smo mogli zaspat), a Neb_Mes ceo dan se trudi da neko krišom ne zbriše da spava.![]()
![]()
![]()
![]()
Uzivajte narode i sretan put onima koji putujuKao sto rece Neb Mes nemojte sve pojesti i popiti, znam da je to kod Frme tesko, ali znam neke jesne koji idu
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
sitnoooo!!!!!! jos 5!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sada je 01:45,idemo na spavanje a još danas je ono što mi iz SB ekpe čekamo cijelu godinu.![]()
![]()
![]()
Svi koji dolaze u SB sretan put i da dođete na našu feštu a onima koji ne dolaze jedino![]()
![]()
![]()
zažalit ćete
Sada smo trebali krenuti za BG, pa zatim dalje sa ekipom iz BG-a, za Slavonski Brod. Nažalost (moju najviše), nismo dobili pasoše. Onima koji putuju, želimo sretan put i lepo vreme (bar malo niže temperature) i da se lepo provedu.Domaćinima u Slavonskom Brodu (a naročito Tomislavu), želimo da manifestacija bude uspešna, zapažena i vesela. Ekipa iz BCfrma kaže:
Dabogda vam nestalo PIVA i dabogda bili mamurni ko čepovi......![]()
![]()
Jel može neko da isčupa Savi memoriju da se ne vrati kući.....![]()
![]()
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Sve pohvale organizatorima, bilo je odlicnoOdziv, drustvo, hrana... ma milina.
P.S. Piva nije nestalo![]()
Ja se u potpunosti slažem sa Vedranom, i još jednom PUNO HVALA Frmi, pokazao se kao pravi domaćin, ipak dati nama da popijemo 500 lit. piva je veliki rizik.![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi iz SB ja sam presrecna sto ste mi omogucili velicanstven vikend u vasem gradu i hvala vam do Jupitera i nazad!![]()
![]()
![]()
Prelepe uspomene za prepricavanje i secanje....neprocenjivo!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()