aaahhh bre cetvorko,bas kad sam pomislio da si presla par stotina bez problema i dobila titulu "pouzdana",da me sad ovo strefi
aaahhh bre cetvorko,bas kad sam pomislio da si presla par stotina bez problema i dobila titulu "pouzdana",da me sad ovo strefi
Ja ne kuzim... Pa tko je rekao da nije i dalje pouzdana...? Na kraju krajeva - rijesili smo jedan misterij...
Pa curi IZ motora... Iznutra... Prema VAN!!! Eto misterij rijesen... Operi motor... Samo ne pred zgradom - nije ekoloski... pa vidi odakle curi... Iznenadio bi se koliko ulja islini kroz semering...Aleksa809 kaže:
Prvo ti brale izmjeri kompresiju... Pa da vidimo cija Cetvorka plavi dim iz auspuha prede... Ako bi ti svo to ulje o'šlo kroz auspuh... Ooooo... Klalo bi te za oci...
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
pa sta ako curi kroz neki lezaj?? Da ga zaslinim silikonom ili sta...kako....koliko $$$ ?
lepo ti je Frik sve napisao ....
Operi motor a i nisi napisao koje ulje si sipao.....
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
sto bi rekli ateisti "A gde ima dima i vatra postojifrik-ri kaže:
Jaoj, Bog te jeb'o, pa to motor gori!"
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Da... Da.. I ima kromirani braniiiiik od beeeeetoooona... Mo'š s njim ubit slona... Mortizeri tvrdi, šasija koju Petak slozi mu čvrsta, debela dva prsta...Sonne kaže:
Daj, daj... Evo posla za IDIBREACU... Odmah BAN preko zubiju za sumnjanje u Katru... Eeee moj Alexa... Sve dok trosi manje ulja od friteze u McDonaldsu... Roookaaaanjeeeee...
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
pogledacu sutra koje je marke ulje posto sam uzeo 4 flashe od litar za slucaj da se ovo desi ,a motor cu probati da operem do kraja nedelje,pa cu da vidim
Sutra... Pa sutra... Pa sutra... Prode tjedan... Produ dva... Al prode otad' trin'ejs' Bajrama, ne vrati se babo Atif k nama... Kazu da mu se kod Hađića upal'la crvena lamp'ca za ulje...
Sta je bilo...? ??? Jes' sta čaprk'o oko kola?
frik ne pritiskaj coveka mozda je ulje bilo Čepinsko razumi ga
ajd sad iskreno jel bi ti napisao da si sipao njega?
(Salim se naravno)
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Mesec dana kasnije.... .....ja se izvinjavam sto nisam odgovarao,jednostavno sam se iskljucio,odmarao,uzivao,sta sve ne,naravno vozio sam caricu i nije me izdala nijednom...sto se tice ulja...od nase prosle diskusije sam sipao litru.....560 din......i da.....koristim HAVOLINE premium 20w50...ne znam dal je dobro,al s obzirom da ga pije,necu da pljujem nesto vise para za to......da ne gnjavim vise.......odlucio sam da ga ne pazim nesto previse zbog tog ulja.....igracu se s njim,lepo cu ga voziti....malo se igrati ...ako prsne motor za 150 evra uzmem drugi pa nek me bog vidi